COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tarifa - Tanger är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Spanien till Marocko

Rederier som åker mellan Tarifa och Tanger

  • 12 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 6 Sailings Daily 2 hr
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 1 hour
  • Get price

Färja från Tarifa till Tanger

Tarifa Tanger-linjen går mellan Spanien och Marocko och trafikeras för tillfället av 3 rederier. FRS kör upp till 12 gånger dag, Inter Shipping 6 gånger per dag & FRS Iberia kör upp till 8 gånger dag.

Det är totalt 26 avgångar dag på sträckan Tarifa Tanger mellan Spanien och Marocko ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Tarifa

Tarifa är en stad belägen i provinsen Cadiz i Andalusien i södra Spanien. Staden ligger på Costa de la Luz (ljuskusten) och vetter mot Marocko över Gibraltar sund. Hårda vindar från atlanten lockar surfare, vindsurfare och drakflygare som ger denna gamla småstad en avspänd internationalistisk bild. Medan staden fungerar som det sista stoppet i Spanien innan Marocko, fungerar den även som en smak av vad som komma skall. Marockansk fusion mat är vanligt i staden och den muromgärdade gamla staden med sina smala vitkalkade gator och oupphörliga vindar skulle kunna misstas för Chefchaouen eller Essaouira på en filminspelning. Tarifa kan vara så gammal som feniciska Cádiz och var definitivt en romersk bosättning, men det fick sitt namn från Tarif ibn Malik, som ledde en muslimsk razzia i AD 710, året innan den huvudsakliga moriska invasionen av halvön.

Det finns regelbunden färjetrafik mellan Tarifa och Tanger och busstrafik mellan Tarifa och Algeciras, ca 20 km till nordost, och Sevilla cirka 200 km norrut.


Guide till Tanger

Beläget i norra Marocko, på den nordafrikanska kusten, är staden Tanger, vid den västra infarten till sundet Gibralta, där Medelhavet möter Atlanten. Dominerande över medinan, den gamla staden, är Kasbah som är gamla befästningar som en gång var ansvariga för stadens försvar. Idag är många av de historiska byggnaderna och palatsen i Kasbah köpta av européer och har förvandlats till privata hem eller omvandlats till hotell, restauranger och museer. Kasbah Museet ligger strax utanför Place du Mechouar och innehåller olika lämningar från stenåldern t.o.m, 1900-talet, och visar Tangers rika historia. Här kan du se bevis på de många folk som har bebott eller styrt denna region. Inte att missa är en vacker mosaik som tagits från den romerska staden Volubilis och en trevlig promenad genom sultanens Gardens.