Tarifa
Tanger
Färjor till Marocko
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Tarifa - Tanger är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Tarifa till Tanger

Tarifa Tanger-linjen går mellan Spanien och Marocko och trafikeras för tillfället av 3 rederier. FRS kör upp till 12 gånger dag, Inter Shipping 4 gånger per dag & FRS Iberia kör upp till 5 gånger dag.

Det är totalt 21 avgångar dag på sträckan Tarifa Tanger mellan Spanien och Marocko ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Spanien till Marocko
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Tarifa till Tanger?

  Färjeresan från Tarifa till Tanger tar ungefär 1h 20m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Tarifa till Tanger?

  Priserna för färjan mellan Tarifa - Tanger varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 272 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Tarifa - Tanger?

  3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Tarifa och Tanger, dessa är
  • FRS
  • Inter Shipping
  • FRS Iberia
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Tarifa - Tanger?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Tarifa - Tanger, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Tarifa - Tanger?

  Ja, mellan Tarifa - Tanger kan du resan utan bil med
  • FRS
  • Inter Shipping
  • FRS Iberia
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Tarifa - Tanger?

  Ja, du kan resa med bil mellan Tarifa - Tanger med
  • FRS
  • Inter Shipping
  • FRS Iberia
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Tarifa - Tanger?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • FRS
  • Inter Shipping
 • Vad är avståndet från Tarifa till Tanger?

  Det är uppskattningsvis 17 sjömil mellan Tarifa och Tanger.

Guide till Tarifa

Tarifa är en stad belägen i provinsen Cadiz i Andalusien i södra Spanien. Staden ligger på Costa de la Luz (ljuskusten) och vetter mot Marocko över Gibraltar sund. Hårda vindar från atlanten lockar surfare, vindsurfare och drakflygare som ger denna gamla småstad en avspänd internationalistisk bild. Medan staden fungerar som det sista stoppet i Spanien innan Marocko, fungerar den även som en smak av vad som komma skall. Marockansk fusion mat är vanligt i staden och den muromgärdade gamla staden med sina smala vitkalkade gator och oupphörliga vindar skulle kunna misstas för Chefchaouen eller Essaouira på en filminspelning. Tarifa kan vara så gammal som feniciska Cádiz och var definitivt en romersk bosättning, men det fick sitt namn från Tarif ibn Malik, som ledde en muslimsk razzia i AD 710, året innan den huvudsakliga moriska invasionen av halvön.

Det finns regelbunden färjetrafik mellan Tarifa och Tanger och busstrafik mellan Tarifa och Algeciras, ca 20 km till nordost, och Sevilla cirka 200 km norrut.


Guide till Tanger

Beläget i norra Marocko, på den nordafrikanska kusten, är staden Tanger, vid den västra infarten till sundet Gibralta, där Medelhavet möter Atlanten. Dominerande över medinan, den gamla staden, är Kasbah som är gamla befästningar som en gång var ansvariga för stadens försvar. Idag är många av de historiska byggnaderna och palatsen i Kasbah köpta av européer och har förvandlats till privata hem eller omvandlats till hotell, restauranger och museer. Kasbah Museet ligger strax utanför Place du Mechouar och innehåller olika lämningar från stenåldern t.o.m, 1900-talet, och visar Tangers rika historia. Här kan du se bevis på de många folk som har bebott eller styrt denna region. Inte att missa är en vacker mosaik som tagits från den romerska staden Volubilis och en trevlig promenad genom sultanens Gardens.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.