COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Nador - Almeria är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Nador till Almeria färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Marocko till Spanien

Rederier som åker mellan Nador och Almeria

  • 1 Sailing Weekly 7 hr
  • Get price
  • 15 Sailings Weekly 5 hr
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 7 hr 1 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 8 hr 15 min
  • Get price

Färja från Nador till Almeria

Nador Almeria-linjen går mellan Marocko och Spanien och trafikeras för tillfället av 4 rederier. Trasmediterranea kör upp till 1 gånger vecka, Naviera Armas 15 gånger per vecka, Balearia 7 gånger per vecka & Grandi Navi Veloci kör upp till 2 gånger vecka.

Det är totalt 25 avgångar vecka på sträckan Nador Almeria mellan Marocko och Spanien ombord 4 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Nador

Nador är en stad i nordöstra Rif-regionen i Marocko. Staden ligger vid Medelhavet och är också en hamn vid Bhar Amezzyan lagunen som är ett viktigt handelsnav för fiske, frukt och boskap. Staden ligger också runt 10 km från den spanska staden Melilla som ligger i norr. Nador tros vara grundad av Berber civilisationen och styrdes senare av fenicier, romare och araber. Namnet på staden kan ha sitt ursprung från namnet "Har Nador", en liten bosättning nära lagunen. Många marockanska utflyttade besöker Nador för att träffa sina släktingar och besöka sitt hemland. Siffrorna är enorma och ger ett enormt ekonomiskt uppsving för staden och omgivningarna. Det finns inte många restauranger på stranden eller pittoreska hamnar eller museer för att locka turister, men många turister från Europa besöker Nador för att omfamna stadens traditionella Riffiankänsla.

Färjetrafik från Nador avgår till Almeria och Motril i Spanien och Sete i Frankrike.


Guide till Almeria

Den spanska staden Almeria ligger vid Medelhavet i södra delen av landet. Den östligaste andalusiska huvudstaden dominerar en kustlinje med nästan orörda stränder och en interiör som präglas av säregna semiöde ekosystem. Som en av de tidigare viktigaste hamnarna i kalifatet i Cordoba, avslöjar Almeria sitt Alcazaba (citadell) och dess katedral, på stränderna i Medelhavet. Smala gator med vitkalkade fasader är delar av dess pittoreska historiska kvarter. Förutom historia och kultur erbjuder Almeria stränder, berg och kust naturreservat och en gastronomi som kommer att göra ditt besök ett minne för livet.

Almeria Katedralen är en plats som besökare inte får missa med dess struktur som stiger i hjärtat av den antika staden. Domkyrkan, med sina torn och tjocka murar, liknar en fästning snarare än ett tempel. Denna märkliga layout är ett svar på de kontinuerliga berberpiratattacker som denna kuststad fick utstå. I närheten av klostret ligger Purasand som är det episkopala palatset.

Hamnen i Almería har en småbåtshamn med båtplatser för fritidsbåtar och som normalt ger anslutningar till Ghazaouet (Algeriet), Oran (Algeriet), Nador (Marocko) och Melilla.