Melilla
Motril
Färjor till Spanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Melilla - Motril är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Melilla till Motril

Melilla Motril-rutten går mellan Spanien och Spanien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Balearia trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per vecka med en restid på runt 5 timmar 30 minuter när FRS servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 4 timmar 15 minuter.

Det finns totalt 6 linjer att välja på vecka om du vill åka Melilla Motril-rutten mellan Spanien och Spanien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Melilla till Motril?

  Färjeresan från Melilla till Motril tar ungefär 4h 52m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Melilla till Motril?

  Priserna för färjan mellan Melilla - Motril varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 192 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Melilla - Motril?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Melilla och Motril, dessa är
  • Balearia
  • FRS
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Melilla - Motril?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Melilla - Motril, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Melilla - Motril?

  Ja, mellan Melilla - Motril kan du resan utan bil med
  • Balearia
  • FRS
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Melilla - Motril?

  Ja, du kan resa med bil mellan Melilla - Motril med
  • Balearia
  • FRS
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Melilla - Motril?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Melilla till Motril?

  Det är uppskattningsvis 93 sjömil mellan Melilla och Motril.

Guide till Melilla

Melilla är en spansk administrerad stad belägen på den nordvästra nordafrikanska kusten och gränsar till Marocko. Staden ligger bredvid Alboránsjön och tvärs över havet från de spanska provinserna Granada och Almería. Staden har en yta på cirka 12 kvadratkm och tillsammans med Ceuta är den en av två permanent bebodda spanska administrerade städerna på den afrikanska kontinenten. Den marockanska avvecklingen av Beni Ansar ligger omedelbart söder om Melilla och närmaste marockanska staden är Nador. Hamnarna i Melilla och Nador är båda belägna i samma vik.

Staden layout är arrangerad i en bred halvcirkel runt stranden och hamnen i Melilla, på östra sidan av halvön Cape Tres Forcas, vid foten av berget Gurugú och mynningen av Río de Oro.

Hamnen i Melilla erbjuder flera dagliga förbindelser till Almeria och Malaga i Spanien. Många människor som reser mellan Europa och Marocko använder färjeförbindelser till Melilla, både för passagerare och för frakt. På grund av detta utgör hamnen och närstående företag en viktig ekonomisk drivkraft för staden.


Guide till Motril

Motril ligger i den sydligaste delen av provinsen Granada i Spanien mellan bergskedjan Sierra Nevada och Medelhavet. Staden Malaga är cirka 100 km från Motril med Sevilla ca 3 timmar bort med bil och Madrid 5 timmar enkel resa. Den viktiga autonoma hamnen i Motril inkluderar en kommersiell hamn fiskehamnen och Yacht Club med totalt 190 båtplatser. Den heliga veckan i Motril har förklarats National Tourist Räntor Den består av 12 broderskap 23 pasos och mer än 6.000 anhängare. Det finns processioner varje dag. Den heliga veckan i Motril startade 1600 med den äldste broderskap kallas Vera Cruz. Efter inbördeskriget var Brödraskapet tvungen att återställa sin arv.

Den milda vattnet i Medelhavet kust Granada. Det subtropiska klimatet av kusten och dess lugna varma vatten gör det till en idealisk plats för alla typer av vattensporter. Dykning entusiaster kan njuta av en av de vackraste havs våningar i den andalusiska kusten.

I den vackra marinan hittar du vattensporter och båtutflykter. Färjor från hamnen avgår till Melilla Al Hoceima och Nador.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.