Motril
Al Hoceima
Färjor till Marocko
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Motril till Al Hoceima

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 3 avångar i veckan mellan Motril och Al Hoceima. Sträckan mellan Motril och Al Hoceima trafikeras av Naviera Armas. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Motril och Al Hoceima.

Tidtabeller Motril till Al Hoceima

Färjor mellan Motril och Al Hoceima avgår vanligtvis från Motril, ca 02:00. Överfarten tar ungefär 5h 0m.

Färjepriser mellan Motril och Al Hoceima

Priserna på en överfast från Motril till Al Hoceima varierar oftast mellan 2843kr och 9936kr*. Genomsnittspriset är 6335kr*. De billigaste priserna mellan Motril och Al Hoceima är ca 566kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2388kr*. Genomsnittspriset för en bil är 6583kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Al Hoceima och Motril?

Det är ungefär 105.4 miles (169.6km) eller 91.6 sjömil mellan Motril och Al Hoceima.

Kan jag resa med bil mellan Motril och Al Hoceima?

Ja, med Naviera Armas kan du resa med bil på sträckan mellan Motril och Al Hoceima. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Motril och Al Hoceima.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Motril och Al Hoceima?

Ja, fotpassagerare kan resa med Naviera Armas mellan Motril och Al Hoceima.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Motril - Al Hoceima Sammanfattning av rutt
Land för avresa Spanien
Destination Land Marocko
Antal operatörer 1
Operatörer Naviera Armas
Genomsnittligt pris 5990 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 3
Genomsnittlig seglingstid 5h 0m
Första färjan 06:00
Sista färjan 12:00
Avstånd 91 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Motril till Al Hoceima?

Färjeresan från Motril till Al Hoceima tar ungefär 8h 01m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Motril - Al Hoceima?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Motril och Al Hoceima, dessa är
  • Naviera Armas

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Motril - Al Hoceima?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Motril - Al Hoceima, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Motril

Motril är den näst största staden belägen vid Medelhavet i provinsen Granada, Spanien. Staden ligger nära Guadalfeosfloden och ca 70 km från staden Granada. Inbäddat vid foten av Sierra Lujar bergen, halvvägs mellan Malaga och Almeria, är staden en idealisk plats för dem som vill utforska skatterna av kust- och inlandsregionerna i Andalusien. Besökare i Motril kan njuta av soliga stränder, utsökta tropiska produkter, och det kulturella arvet i regionen. Motril är den största shoppingdestinationen på Costa Tropical och har utmärkta faciliteter inklusive en stormarknad, butiker, barer, restauranger och nattklubbar.

Den milda vattnet i Medelhavet når även kusten i Granada. Det subtropiska klimatet på kusten och dess lugna, varma vatten, gör det till en idealisk plats för alla typer av vattensporter. Dykningsentusiaster kan njuta av en av de vackraste havsbottnarna på den andalusiska kusten.

I den vackra marinan hittar du vattensporter och båtutflykter. Färjor från hamnen avgår till Melilla, Al Hoceima och Nador.


Guide till Al Hoceima

Den marockanska staden Al Hoceima ligger på den norra kanten av Rifbergen på Medelhavskusten. Rifbergen och Medelhavets stränder är det som gör staden en av de mest attraktiva och lockande städer i Marocko. Kommer man in i staden så kanske du tror att du kommer i en mycket vanlig marockansk stad med kub-liknande byggnader, caféer och några hotell. Trots detta har naturen runt Al Hoceima gjort den mycket mer avlägsen än de flesta nog tror. Al Hoceima, även känd bland lokalbefolkningen som Biya, koloniserades av spanjorerna i mer än tre decennier, då den det hette Villa Sanjuro. Du kan fortfarande se det spanska arkitektoniska inflytandet i hela staden, trots det växande antalet nya byggnader. Många invånare i Al Hoceima talar fortfarande flytande spanska som sitt andra eller tredje språk. Största delen av befolkningen är Berbers från Bucoya stam som talar Tamazight, en Berber dialekt.

Stadens hamn tjänar många fiskebåtar och färjor som hjälper till att hålla turistnäringen i staden. Det är en hamn som alltid är full av färjor och besökare. Turister och besökare har möjlighet att köpa tjänster från en lokal båt för utflykter och fiske.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.