Motril
Nador
Färjor till Marocko
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Motril till Nador

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Motril och Nador. Sträckan mellan Motril och Nador trafikeras av Naviera Armas. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Motril och Nador.

Tidtabeller Motril till Nador

Färjor mellan Motril och Nador avgår vanligtvis från Motril, ca 14:00. Överfarten tar ungefär 7h 0m.

Färjepriser mellan Motril och Nador

Priserna på en överfast från Motril till Nador varierar oftast mellan 921kr och 4682kr*. Genomsnittspriset är 2476kr*. De billigaste priserna mellan Motril och Nador är ca 582kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 880kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2788kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Nador och Motril?

Det är ungefär 108.6 miles (174.8km) eller 94.4 sjömil mellan Motril och Nador.

Kan jag resa med bil mellan Motril och Nador?

Ja, med Naviera Armas kan du resa med bil på sträckan mellan Motril och Nador. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Motril och Nador.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Motril och Nador?

Ja, fotpassagerare kan resa med Naviera Armas mellan Motril och Nador.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Motril - Nador Sammanfattning av rutt
Land för avresa Spanien
Destination Land Marocko
Antal operatörer 1
Operatörer Naviera Armas
Genomsnittligt pris 2529 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 7h 0m
Första färjan 14:00
Avstånd 94 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Motril till Nador?

Färjeresan från Motril till Nador tar ungefär 5h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Motril till Nador?

Priserna för färjan mellan Motril - Nador varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 214 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Motril - Nador?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Motril och Nador, dessa är
  • Naviera Armas

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Motril - Nador?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Motril - Nador, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Motril - Nador?

Ja, mellan Motril - Nador kan du resan utan bil med
  • Naviera Armas

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Motril - Nador?

Ja, du kan resa med bil mellan Motril - Nador med
  • Naviera Armas

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Motril - Nador?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Naviera Armas

Vad är avståndet från Motril till Nador?

Det är uppskattningsvis 94 sjömil mellan Motril och Nador.

Guide till Motril

Motril är den näst största staden belägen vid Medelhavet i provinsen Granada, Spanien. Staden ligger nära Guadalfeosfloden och ca 70 km från staden Granada. Inbäddat vid foten av Sierra Lujar bergen, halvvägs mellan Malaga och Almeria, är staden en idealisk plats för dem som vill utforska skatterna av kust- och inlandsregionerna i Andalusien. Besökare i Motril kan njuta av soliga stränder, utsökta tropiska produkter, och det kulturella arvet i regionen. Motril är den största shoppingdestinationen på Costa Tropical och har utmärkta faciliteter inklusive en stormarknad, butiker, barer, restauranger och nattklubbar.

Den milda vattnet i Medelhavet når även kusten i Granada. Det subtropiska klimatet på kusten och dess lugna, varma vatten, gör det till en idealisk plats för alla typer av vattensporter. Dykningsentusiaster kan njuta av en av de vackraste havsbottnarna på den andalusiska kusten.

I den vackra marinan hittar du vattensporter och båtutflykter. Färjor från hamnen avgår till Melilla, Al Hoceima och Nador.


Guide till Nador

Den marockanska staden Nador ligger i Rif-regionen i nordöstra Marocko och dess hamn ligger på Bhar Amezzyan lagunen. Nador tros vara grundades av Berber civilisation och senare styrdes av fenicierna romarna och araberna. Namnet på staden kan ha sitt ursprung från namnet "Har Nador" en liten bosättning nära lagunen. Det kan även ha sitt ursprung från det arabiska ordet "nadar" som betyder syn och som matchar mer som Nador är en strategisk punkt för observation med Spanien. Det har varit populärt med de flesta av de marockanska kungar, Kung Omar ibn Idriss II i synnerhet och Almoravide kung Youssef ibn Tachfin.

Nador var ökänd som ett centrum för smuggling billiga spanska och kinesiska tullfria varor. För närvarande smuggling har minskat men det är fortfarande vid liv konkurrerar med smuggling ström från Algeriet. Många begagnade konsumtionsvaror från Europa och Kina finna sin väg till Marocko och Afrika via Melilla och Nador både legalt och illegalt. De varor som sträcker sig från konserverade livsmedel, kläder, skor, elektriska hushållsapparater till sofistikerad hårdvara.

Färjetrafik från Nador avgår till Almeria och Motril i Spanien och Sete i Frankrike.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.