Almeria
Ghazaouet
Färjor till Algeriet
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Almeria - Ghazaouet är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Almeria till Ghazaouet

Almeria Ghazaouet-rutten går mellan Spanien och Algeriet och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Trasmediterranea trafikerar den här sträckan upp till 1 gånger per vecka med en restid på runt 9 timmar när Naviera Armas servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 9 timmar 1 minut.

Det finns totalt 2 linjer att välja på vecka om du vill åka Almeria Ghazaouet-rutten mellan Spanien och Algeriet. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Almeria till Ghazaouet?

  Färjeresan från Almeria till Ghazaouet tar ungefär 9h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Almeria till Ghazaouet?

  Priserna för färjan mellan Almeria - Ghazaouet varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 555 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Almeria - Ghazaouet?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Almeria och Ghazaouet, dessa är
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Almeria - Ghazaouet?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Almeria - Ghazaouet, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Almeria - Ghazaouet?

  Ja, mellan Almeria - Ghazaouet kan du resan utan bil med
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Almeria - Ghazaouet?

  Ja, du kan resa med bil mellan Almeria - Ghazaouet med
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Almeria - Ghazaouet?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Trasmediterranea
 • Vad är avståndet från Almeria till Ghazaouet?

  Det är uppskattningsvis 110 sjömil mellan Almeria och Ghazaouet.

Så tycker våra kunder om Färjor från Almeria till Ghazaouet

 • "Stora, rymliga och bekväma säten"

  Jag har haft olika upplevelser med olika färjor där det inte var helt tillräckligt med utrymme mellan sätena, men på Las Palmas på Gran Canaria färjan var de verkligen rymliga, vilket resulterade en riktigt bekväm resa. Jag rekommendera definitivt detta fartyg.

  'Las Palmas de Gran Canaria' travelled on Las Palmas de Gran Canaria

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Almeria

Almería är en stad i Andalusien, Spanien, belägen i sydöstra delen av landet vid medelhavet och är huvudstaden i provinsen med samma namn. Sevärdheter är bl.a. The Alcazaba som är ett medeltidsfort som byggdes på 900-talet och förstördes 1522 i en jordbävning. Fortet har en tredubbel mur, ett magnifikt torn och stora trädgårdar. Det finns också en katedral som har ett fortliknande utseende då det har torn och skyddade stigar, som skapades för att försvara det mot medelhavspirater. Det var designat som en moské men blev senare en kristen kyrka, innan den förstördes 1522 i jordbävningen. På 1500-talet byggdes den om i renässanstil, men några av försvarsstrukturerna bevarades.

Hamnen i Almeria har förbindelser till Melilla, Algeriet och Marocko, och också turistkryssningar i medelhavet. Det finns också en marina med förtöjningsplats till fritidsbåtar. För tillfället byggs hamnen ut med nya kajplatser och containerhamn för att kunna ta storskaliga internationella fartyg och därmed öka sin frakttrafik. Från hamnen i Almería går oftast båtar till Acciona, Ghazaouet (Algeriet), Oran (Algeriet), Nador (Marocko) och Melilla.


Guide till Ghazaouet

Ghazaouet är Algeriets viktigaste hamn och ligger bara några kilometer från marockanska gränsen och är en utmärkt bas för att besöka Tlemcen, vilket är cirka 70 km bort, eller bege sig över till Marocko. Ghazaouet är en fiskehamn med en lång historia som går tillbaka till den antika romerska ockupationen fram till franska kolonisationen. Under franskt styre kallades hamnen Nemours, efter den franska aristokrat som styrs dit, och hade ett rykte för kvaliteten på ansjovis och sardiner på burk i sin fabrik. Ghazaouet erbjuder ett antal kaféer och restauranger där besökare kan njuta av de lokala skaldjur och fiskspecialiteter. De bästa stränderna i Ghazaouet ligger i utkanten av hamnen som Marsa ben M'hidi med sina 2 km lång sträcka av fin sand.

Turbåtar går från Ghazaouet till Almeria i Spanien. Överfarten tar ca 8 timmar.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.