Almeria
Oran
Färjor till Algeriet
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Almeria till Oran

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Almeria och Oran. Sträckan mellan Almeria och Oran trafikeras av Naviera Armas. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Almeria och Oran.

Tidtabeller Almeria till Oran

Färjor mellan Almeria och Oran avgår vanligtvis från Almeria, ca 23:59. Överfarten tar ungefär 8h 1m.

Färjepriser mellan Almeria och Oran

Priserna på en överfast från Almeria till Oran varierar oftast mellan 2705kr och 24054kr*. Genomsnittspriset är 11565kr*. De billigaste priserna mellan Almeria och Oran är ca 1173kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 6983kr*. Genomsnittspriset för en bil är 15429kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Oran och Almeria?

Det är ungefär 147.9 miles (238.1km) eller 128.6 sjömil mellan Almeria och Oran.

Kan jag resa med bil mellan Almeria och Oran?

Ja, med Naviera Armas kan du resa med bil på sträckan mellan Almeria och Oran. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Almeria och Oran.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Almeria och Oran?

Ja, fotpassagerare kan resa med Naviera Armas mellan Almeria och Oran.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Almeria - Oran Sammanfattning av rutt
Land för avresa Spanien
Destination Land Algeriet
Antal operatörer 1
Operatörer Naviera Armas
Genomsnittligt pris 11235 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 8h 1m
Första färjan 23:59
Avstånd 128 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Almeria till Oran?

  Färjeresan från Almeria till Oran tar ungefär 8h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Almeria till Oran?

  Priserna för färjan mellan Almeria - Oran varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 555 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Almeria - Oran?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Almeria och Oran, dessa är
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Almeria - Oran?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Almeria - Oran, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Almeria - Oran?

  Ja, mellan Almeria - Oran kan du resan utan bil med
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Almeria - Oran?

  Ja, du kan resa med bil mellan Almeria - Oran med
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Almeria - Oran?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Trasmediterranea
 • Vad är avståndet från Almeria till Oran?

  Det är uppskattningsvis 128 sjömil mellan Almeria och Oran.

Så tycker våra kunder om Färjor från Almeria till Oran

 • "Bra resa"

  Avslappnande överfart med säte!

  'Ciudad de Mahón' travelled on Ciudad de Mahón

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Åka på havet"

  Bekväma säten med spanska Novello TV drama som jag kollade på. Hjälpsam personal. Sol loungerna var behagliga ombord ute på däck.

  'Ciudad de Mahón' travelled on Ciudad de Mahón

  Lӓs mer Läs mindre
 • "En trevlig övergáng"

  Det var en mycket behaglig kväll, ljummen och god havslukt I väntan pá pástigning. Den gick snabbt och smidigt. Sedan gick vi upp, tagit vár kabin I besiktning och gick till restaurangen för att fá kvällsmat. Vi var bland de första sá vi behoved inte köa alls. Maten, 3 kycklingsklubbor salad och potatis va är riktigt god. Jag köpte en lite flaska rödvin till och maten blev ännu bättre. Natten I hytten gick utan störe problem. Fast det var varmt I hytten när 3 personer delar de. Vi löste problemet med att öppna kabindörren och ställde upp med en av kabinväskorna. Avstigningen pá morgonen gick enkelt och smidigt. Tack för en trevlig resa. /Viktor

  'Ciudad de Mahón' travelled on Ciudad de Mahón

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Superb!"

  Faliciteterna, dekorationen och hytten var utmärkt och en bra överraskning. Baren och restaurangen var super bra, ljus, stor, ren och stor. Hytten var billiant. Badrummets handdukar var lite små dock. Annars utmärkt. Drinkarna var lite dyra också.

  'Ciudad de Mahón' travelled on Ciudad de Mahón

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Almeria

Almería är en stad i Andalusien, Spanien, belägen i sydöstra delen av landet vid medelhavet och är huvudstaden i provinsen med samma namn. Sevärdheter är bl.a. The Alcazaba som är ett medeltidsfort som byggdes på 900-talet och förstördes 1522 i en jordbävning. Fortet har en tredubbel mur, ett magnifikt torn och stora trädgårdar. Det finns också en katedral som har ett fortliknande utseende då det har torn och skyddade stigar, som skapades för att försvara det mot medelhavspirater. Det var designat som en moské men blev senare en kristen kyrka, innan den förstördes 1522 i jordbävningen. På 1500-talet byggdes den om i renässanstil, men några av försvarsstrukturerna bevarades.

Hamnen i Almeria har förbindelser till Melilla, Algeriet och Marocko, och också turistkryssningar i medelhavet. Det finns också en marina med förtöjningsplats till fritidsbåtar. För tillfället byggs hamnen ut med nya kajplatser och containerhamn för att kunna ta storskaliga internationella fartyg och därmed öka sin frakttrafik. Från hamnen i Almería går oftast båtar till Acciona, Ghazaouet (Algeriet), Oran (Algeriet), Nador (Marocko) och Melilla.


Guide till Oran

Oran är en stor stad på nordvästra Medelhavskusten Algeriet, och är den näst största staden i landet och är nära förknippad med dess grannstaden, Aïn Témouchent. Beläget nära den nordvästra hörnet av Algeriet, cirka 430 kilometer från huvudstaden Alger, det är en stor hamn och kommersiellt, industriellt och pedagogiskt centrum för västra Algeriet. Oran grundades 903 av moriska andalusiska handlare och fångades av spanjorer enligt kardinal Cisneros i 1509, med spansk suveränitet varar fram till 1708, då staden erövrades av ottomanerna. Spanien återerövrade staden 1732, men dess värde som en handelsstation hade minskat kraftigt, så kung Karl IV sålde staden till turkarna 1792. ottomanska styret varade till 1831, där den sedan föll till franska.

Historiska sevärdheter i Oran leds av Demaeght Museum, som innehåller utställningar av förhistoriska arkeologiska fynd från Magrheb Väster om Oran och andra etnologiska displayer. Det finns också Dar el-Bahia, stadshuset, Le Theatre, stadens teater och Cathedral de Sacre Coeur, den vackert designade kyrkan öppnas av den franska 1913, som nu är ett offentligt bibliotek sedan Oran s hävdade självständighet. Petit Lac, Palais de la Culture, och den stora synagogan i Oran är också värda ett besök.


Almeria till Oran Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 26/02/2024 och 2024-03-03


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Naviera Armas 23:59 08:00 8 timmar 1 minut Ons

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.