Melilla
Malaga
Färjor till Spanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Melilla - Malaga är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Melilla till Malaga

Melilla Malaga-linjen går mellan Spanien och Spanien och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Trasmediterranea kör upp till 5 gånger vecka, Balearia 6 gånger per vecka & Naviera Armas kör upp till 6 gånger vecka.

Det är totalt 17 avgångar vecka på sträckan Melilla Malaga mellan Spanien och Spanien ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Melilla till Malaga?

  Färjeresan från Melilla till Malaga tar ungefär 7h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Melilla till Malaga?

  Priserna för färjan mellan Melilla - Malaga varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 216 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Melilla - Malaga?

  3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Melilla och Malaga, dessa är
  • Trasmediterranea
  • Balearia
  • Naviera Armas
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Melilla - Malaga?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Melilla - Malaga, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Melilla - Malaga?

  Ja, mellan Melilla - Malaga kan du resan utan bil med
  • Trasmediterranea
  • Balearia
  • Naviera Armas
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Melilla - Malaga?

  Ja, du kan resa med bil mellan Melilla - Malaga med
  • Trasmediterranea
  • Balearia
  • Naviera Armas
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Melilla - Malaga?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Trasmediterranea
  • Balearia
 • Vad är avståndet från Melilla till Malaga?

  Det är uppskattningsvis 123 sjömil mellan Melilla och Malaga.

Guide till Melilla

Melilla är en spansk administrerad stad belägen på den nordvästra nordafrikanska kusten och gränsar till Marocko. Staden ligger bredvid Alboránsjön och tvärs över havet från de spanska provinserna Granada och Almería. Staden har en yta på cirka 12 kvadratkm och tillsammans med Ceuta är den en av två permanent bebodda spanska administrerade städerna på den afrikanska kontinenten. Den marockanska avvecklingen av Beni Ansar ligger omedelbart söder om Melilla och närmaste marockanska staden är Nador. Hamnarna i Melilla och Nador är båda belägna i samma vik.

Staden layout är arrangerad i en bred halvcirkel runt stranden och hamnen i Melilla, på östra sidan av halvön Cape Tres Forcas, vid foten av berget Gurugú och mynningen av Río de Oro.

Hamnen i Melilla erbjuder flera dagliga förbindelser till Almeria och Malaga i Spanien. Många människor som reser mellan Europa och Marocko använder färjeförbindelser till Melilla, både för passagerare och för frakt. På grund av detta utgör hamnen och närstående företag en viktig ekonomisk drivkraft för staden.


Guide till Malaga

Staden Malaga ligger på Spaniens södra kust och är huvudorten längs den världsberömda Costa del Sol, i Andalusien område i Spanien. Malaga är hem för en stor internationell flygplats och några av områdets vackraste stränder, som alltid är populärt bland turister som besöker Malaga-området. Malaga största turistattraktioner inkluderar Bahia de Malaga - den natursköna bukten Malaga, erbjuder dagliga båtturer, en mängd vattensporter och många restauranger vid vattnet; Plaza de la Merced, som ett torg som står i stadsdelen Old Town Málagas in, med gott om kaféer och barer; Plaza de la Constitución, en fyrkantig 16th century där många av Malagas festivaler och evenemang hålls, särskilt under våren och sommaren; Plaza de Toros La Malagueta, Málaga Bullring, en iögonfallande stycke arkitektur i sig, som byggdes på 1870-talet; och Jardin Botánico Histórico La Concepción, en vacker botanisk trädgård med en mängd exotiska växter, som ligger i utkanten av Malaga. Malaga är också hem för ett överraskande antal parker, där tropiska plantering och palmer kan hittas, däribland Parque de El Retiro, Parque de la Naturaleza Selwo och Paseo del Parque.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.