Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Malaga hamn

 • Malaga hamn med bil

  Malaga hamn ligger nära gamla stan i Malaga med centralstationen ca 1 km bort.

 • Malaga hamn med tåg

  Det finns snabbtåg från Malaga till Madrid och regionaltåg till Fuengirola via flygplatsen, som är ca 8 km från hamnen.

 • Malaga hamnadress

  29016 Málaga, Spanien

 • Malaga övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Malaga färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Malaga övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Malaga färjetjänster

Guide till Malaga

Hur tar man sig runt I Malaga?

Buss är det huvudsakliga allmänna transportmedlet i staden. Antalet busslinjer är 41 linjer under dagtid och tre nattetid. Den viktigaste knutpunkten för busslinjerna är busstationen Alameda Principal. Taxibilarna fungerar alla dagar och tider. Du känner igen taxibilarna eftersom de är vita och har Málagas vapensköld, ett blått band och licensnumret längs sidan. Man kan stanna en taxi på gatan eller vid ett taxistopp om den gröna lampan är tänd. Ett annat alternativ är en tur med häst och vagn (ca 45 min) eller att hyra cykel, vespa eller segway.

Vad kan man göra I Malaga?

Malaga är en kulturstad där både konstnären Pablo Picasso och Flamencon har sitt ursprung. När man inte besöker museum, konserter och andra sevärdheter kan man ägna dagarna på stranden som ligger just intill centrum. Maten är välsmakande och här finner man ett brett utbud av olika sorters tapas och inte minst friterad fisk i dess olika former. Med sitt perfekta läge på solkusten är Malaga självklart också en bra utgångspunkt för sol och bad. Hyr gärna bil och besök mindre stränder längs kusten. Här saknar man nästan inte något, det finns mat från de flesta delar av världen att välja mellan och nattlivet är nästan en sevärdhet i sig. Det kryllar av discon, nattklubbar och barer, alla dansar hela natten fram till morgonkvisten.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.