Tanger
Tarifa
Färjor till Spanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Tanger - Tarifa är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Tanger till Tarifa

Tanger Tarifa-linjen går mellan Marocko och Spanien och trafikeras för tillfället av 3 rederier. FRS kör upp till 11 gånger dag, Inter Shipping 4 gånger per dag & FRS Iberia kör upp till 8 gånger dag.

Det är totalt 23 avgångar dag på sträckan Tanger Tarifa mellan Marocko och Spanien ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Tanger till Tarifa färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Marocko till Spanien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Tanger till Tarifa?

  Färjeresan från Tanger till Tarifa tar ungefär 1h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Tanger till Tarifa?

  Priserna för färjan mellan Tanger - Tarifa varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 259 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Tanger - Tarifa?

  3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Tanger och Tarifa, dessa är
  • FRS
  • Inter Shipping
  • FRS Iberia
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Tanger - Tarifa?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Tanger - Tarifa, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Tanger - Tarifa?

  Ja, mellan Tanger - Tarifa kan du resan utan bil med
  • FRS
  • Inter Shipping
  • FRS Iberia
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Tanger - Tarifa?

  Ja, du kan resa med bil mellan Tanger - Tarifa med
  • FRS
  • Inter Shipping
  • FRS Iberia
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Tanger - Tarifa?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • FRS
  • Inter Shipping
 • Vad är avståndet från Tanger till Tarifa?

  Det är uppskattningsvis 17 sjömil mellan Tanger och Tarifa.

Guide till Tanger

Tanger är en stad som ligger i norra Marocko på den nordafrikanska kusten vid den västra infarten till sundet Gibralta, där Medelhavet möter Atlanten. Staden har en lång och rik historia som har varit under kontroll av många olika civilisationer och kulturer, med början påden 500-talet f.Kr. Staden genomgår för närvarande en snabb utveckling och modernisering med projekt inklusive nya turistprojekt längs bukten, ett modernt affärsdistrikt som heter Tanger City Center, en ny flygplatsterminal och en ny fotbollsstadion. Tangers ekonomi är också tänkt att ha stor nytta av den nya Tanger-Med-hamnen.

Dominerande över medinan, den gamla staden, är Kasbah som är gamla befästningar som en gång var ansvariga för stadens försvar. Idag har många av de historiska byggnaderna och palatsen i Kasbah köpts av européer och förvandlats till privata hem eller omvandlats till hotell, restauranger och museer. Kasbah Museet ligger strax utanför Place du Mechouar och innehåller olika lämningar från stenåldern som visar den rika historien hos Tanger. Här kan du se bevis på de många folk som har bebott eller styrde denna region. Inte att missa är en vacker mosaik som tagits från den romerska staden Volubilis och en trevlig promenad genom sultanens trädgårdar.


Guide till Tarifa

Staden Tarifa, i Andalusien regionen i Spanien, har 10 km av vita sandstränder, orörd natur och några av de bästa vindsurfing i Europa. Tarifa ligger 11 km över Gibraltar sund vid sin smalaste punkt, på den sydligaste spetsen av Europa där Medelhavet möter Atlanten, och har fantastisk vyer av Rif bergen i Afrika över vattnet. I smala kullerstensgator, tumlande jasmin och vackra smidesjärn, gör Rejas att Tarifa gamla stan ett charmigt ställe för en promenad. De ursprungliga tinnformad stads väggarna i den gamla staden är tätt vävt in i tyget av de vitkalkade husen. Men mycket av det som kan ses idag byggdes på 1800-talet.

Det finns reguljära färjetrafik mellan Tarifa och Tanger och busstrafiken mellan Tarifa och Algeciras, ca 20 km till nordost, och Sevilla cirka 200 km norrut.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.