COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tanger - Tarifa är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Tanger till Tarifa färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Marocko till Spanien

Rederier som åker mellan Tanger och Tarifa

  • 11 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 36 Sailings Weekly 1 hour
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 1 hour
  • Get price

Färja från Tanger till Tarifa

Tanger Tarifa-linjen går mellan Marocko och Spanien och trafikeras för tillfället av 3 rederier. FRS kör upp till 11 gånger dag, Inter Shipping 36 gånger per vecka & FRS Iberia kör upp till 8 gånger dag.

Det är totalt 25 avgångar dag på sträckan Tanger Tarifa mellan Marocko och Spanien ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Tanger

Tanger är en stad som ligger i norra Marocko på den nordafrikanska kusten vid den västra infarten till sundet Gibralta, där Medelhavet möter Atlanten. Staden har en lång och rik historia som har varit under kontroll av många olika civilisationer och kulturer, med början påden 500-talet f.Kr. Staden genomgår för närvarande en snabb utveckling och modernisering med projekt inklusive nya turistprojekt längs bukten, ett modernt affärsdistrikt som heter Tanger City Center, en ny flygplatsterminal och en ny fotbollsstadion. Tangers ekonomi är också tänkt att ha stor nytta av den nya Tanger-Med-hamnen.

Dominerande över medinan, den gamla staden, är Kasbah som är gamla befästningar som en gång var ansvariga för stadens försvar. Idag har många av de historiska byggnaderna och palatsen i Kasbah köpts av européer och förvandlats till privata hem eller omvandlats till hotell, restauranger och museer. Kasbah Museet ligger strax utanför Place du Mechouar och innehåller olika lämningar från stenåldern som visar den rika historien hos Tanger. Här kan du se bevis på de många folk som har bebott eller styrde denna region. Inte att missa är en vacker mosaik som tagits från den romerska staden Volubilis och en trevlig promenad genom sultanens trädgårdar.


Guide till Tarifa

Staden Tarifa, i Andalusien regionen i Spanien, har 10 km av vita sandstränder, orörd natur och några av de bästa vindsurfing i Europa. Tarifa ligger 11 km över Gibraltar sund vid sin smalaste punkt, på den sydligaste spetsen av Europa där Medelhavet möter Atlanten, och har fantastisk vyer av Rif bergen i Afrika över vattnet. I smala kullerstensgator, tumlande jasmin och vackra smidesjärn, gör Rejas att Tarifa gamla stan ett charmigt ställe för en promenad. De ursprungliga tinnformad stads väggarna i den gamla staden är tätt vävt in i tyget av de vitkalkade husen. Men mycket av det som kan ses idag byggdes på 1800-talet.

Det finns reguljära färjetrafik mellan Tarifa och Tanger och busstrafiken mellan Tarifa och Algeciras, ca 20 km till nordost, och Sevilla cirka 200 km norrut.