Trasmediterranea

Trasmediterranea är ett stort färjerederi som driver ett omfattande nätverk av färjelinjer som förbinder Iberiska halvön med Balearerna, Kanarieöarna, Ceuta och Melilla samt Marocko och Algeriet i Nordafrika.

Trasmediterranea, som grundades 1917, är det största färjebolaget i Spanien och ett av de största i Europa med ett mycket stort antal fartyg som förbinder sina olika destinationer året runt.

2002 förvärvades Trasmediterranea av Acciona, ett av Spaniens största företag, vilket ledde till att verksamheten växte kraftigt under det kommande årtiondet.

Höghastighetsfartyg används för kortare resor där snabbhet och bekvämlighet är målet för resan, men på längre resor är Trasmediterraneas färjor utrustade för att ge högsta möjliga komfort så att passagerarna riktigt ska njuta av tiden ombord.

Flottan består av moderna och eleganta höghastighetfartyg, fyra fraktfartyg och många passagerarfartyg med rymliga hytter och lyxig inredning.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Trasmediterranea priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning. Jämnför Trasmediterranea tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Trasmediterranea

Omdömen om Trasmediterranea

 • "Cadiz-Las Palmas"

  Inget vatten i poolen, taket ovanför poolen var ej öppnat, d.v.s det gick inte att sitta och sola. Maten som ingick i priset var smaklös. Ingenting att göra på båten, det skulle t.ex ha varit trevligt med en trubadur i baren. Resan var helt enkelt en transportsträcka, varken mer eller mindre.

  Anonym' reste med Trasmediterranea på Albayzin

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra "

  Rent, trevlig miljö, bra utrymme, i tid, kommer att åka igen.

  Maria' reste med Trasmediterranea på Alcántara Dos

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Åka på havet"

  Bekväma säten med spanska Novello TV drama som jag kollade på. Hjälpsam personal. Sol loungerna var behagliga ombord ute på däck.

  Catherine' reste med Trasmediterranea på Ciudad de Mahón

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Vi åkte från Almeria till Melilla. Bokade en två bädds hytt. Helt resonabelt rum. Färjan var ganska gammal men alla ombord var hjälpsamma och trevliga. Maten verkade också bra. Bra upplevelse i sig.

  Martin' reste med Trasmediterranea på Murillo

  Lӓs mer Läs mindre