Trasmediterranea
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Trasmediterranea

Trasmediterranea är ett stort färjerederi som driver ett omfattande nätverk av färjelinjer som förbinder Iberiska halvön med Balearerna, Kanarieöarna, Ceuta och Melilla samt Marocko och Algeriet i Nordafrika.

Trasmediterranea, som grundades 1917, är det största färjebolaget i Spanien och ett av de största i Europa med ett mycket stort antal fartyg som förbinder sina olika destinationer året runt.

2002 förvärvades Trasmediterranea av Acciona, ett av Spaniens största företag, vilket ledde till att verksamheten växte kraftigt under det kommande årtiondet.

Höghastighetsfartyg används för kortare resor där snabbhet och bekvämlighet är målet för resan, men på längre resor är Trasmediterraneas färjor utrustade för att ge högsta möjliga komfort så att passagerarna riktigt ska njuta av tiden ombord.

Flottan består av moderna och eleganta höghastighetfartyg, fyra fraktfartyg och många passagerarfartyg med rymliga hytter och lyxig inredning.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Trasmediterranea priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Trasmediterranea tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Omdömen om Trasmediterranea

 • "Efter nyår"

  Det var en mycket angenäm överfart och dessutom t o m 40 minuter snabbare.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  - biltransport undermålig, fick plats på garage A. Alltså längst ner, bilarna fick knapp plats, fick inte tid att ta med mig det jag ville från bilen. Det gick inte heller att göra under tiden andra parkerade därför att bilarna stod så nära varann att det gick inte att öppna dörrarna. För att inte tala om den personal som ansvarade på plats, han verkade inte kunna prata, hans kommunikation sätt var en visselpipa. Uff!!! vad otrevligt! - Trång att köra både ner och upp, inte tillräcklig utrymme för att svänga, (parkerade lastbilar stod i vägen). - Inte handikapp vänlig eller anpassad för äldre, enda uppgång var trapper. + Trevlig personal och god och mycket mat

  Lӓs mer Läs mindre
 • "En trevlig övergáng"

  Det var en mycket behaglig kväll, ljummen och god havslukt I väntan pá pástigning. Den gick snabbt och smidigt. Sedan gick vi upp, tagit vár kabin I besiktning och gick till restaurangen för att fá kvällsmat. Vi var bland de första sá vi behoved inte köa alls. Maten, 3 kycklingsklubbor salad och potatis va är riktigt god. Jag köpte en lite flaska rödvin till och maten blev ännu bättre. Natten I hytten gick utan störe problem. Fast det var varmt I hytten när 3 personer delar de. Vi löste problemet med att öppna kabindörren och ställde upp med en av kabinväskorna. Avstigningen pá morgonen gick enkelt och smidigt. Tack för en trevlig resa. /Viktor

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra "

  Rent, trevlig miljö, bra utrymme, i tid, kommer att åka igen.

  Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.