Trasmediterranea

Trasmediterranea är stort färjerederi som driver ett stort nätverk av färjelinjer som förbinder den spanska halvön med Balearerna, Kanarieöarna, Autonoma städerna, Ceuta och Melilla samt Marocko och Algeriet i Nordafrika.

Medan höghastighetsfartyg används för kortare resor där snabbhet och bekvämlighet är målet för resan. På längre resor är Trasmediterranea färjor utrustade för att ge högsta möjliga komfort så att deras passagerare ska trivas under sin semester ombord.

Grundades 1917, är Trasmediterranea den viktigaste färjebolaget i Spanien och en av de största i Europa med många fartyg som ansluter sina olika destinationer under hela året. Trasmediterranea förvärvades av Acciona 2002, en av Spaniens största företag.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Trasmediterranea priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning. Jämnför Trasmediterranea tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Trasmediterranea

Trasmediterranea kundrecensioner

 • "Bra "

  Rent, trevlig miljö, bra utrymme, i tid, kommer att åka igen.

  Maria' reste med Trasmediterranea på Alcántara Dos

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Åka på havet"

  Bekväma säten med spanska Novello TV drama som jag kollade på. Hjälpsam personal. Sol loungerna var behagliga ombord ute på däck.

  Catherine' reste med Trasmediterranea på Zurbaran

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Vi åkte från Almeria till Melilla. Bokade en två bädds hytt. Helt resonabelt rum. Färjan var ganska gammal men alla ombord var hjälpsamma och trevliga. Maten verkade också bra. Bra upplevelse i sig.

  Martin' reste med Trasmediterranea på Murillo

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Algericas - Kreta"

  Jag bokade allting på Direct Ferries. Det gick snabbt och enkelt. Vi anlände i Algericas terminal och parkerade 3 min från terminalen. Kostade 14 euros övr natten. Färjan var ren och bekävm. Vi kunde sitta var vi ville. Färjan avgick i tid. 1 timmes resa över havet. Returen gick också bra och snabbt. Personalen vi terminalen var trevlig och snälla, hjälpsamma. Glöm inte att man kan hämta ut sitt boarding pass på båten sen också. Bra upplevelse.

  David' reste med Trasmediterranea på Alborán

  Lӓs mer Läs mindre