trasmediterranea_milenium_dos

Milenium Dos

Trafikeras av TrasmediterraneaAlgeciras Ceuta rutten

Milenium Dos tillhör Trasmediterranea och är en hög hastighet katamaran som har en utmärkt navigering teknik plus de mest moderna och innovativa design som gör din resa inte bara bekväm utan också snabb. Ombord hittar du många faciliteter inklusive en bar, faciliteter för barn och en taxfree-butik.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Det finns inga hytter ombord på Milenium Dos. Men det finns dock reserverade sittplatser i både standard-och klubb-klass.

Mat och dryck ombord

Det finns en bar med en sittgrupp med ett urval av varm och kall mat, kaffe, saft och läsk till försäljning. Det finns också en snacks maskin som ni kan använda under hela resan.

Shopping ombord

Ombord bland taxfree butiken hittar ni en rad olika produkter såsom kläder, souvenirer, böcker och tidningar, godis och godis, parfymer, smycken och mycket mer.

Ytterligare Faciliteter Ombord

Du kan njuta av en spektakulär utsikt över havet genom fartygets stora panoramafönster. Du hittar också blöjbyteområden och en telefon.

Tillgänglighet

Om hjälp kommer att krävas ombord så rekommenderas det att informera oss innan du bokar så att vi kan se till att dina behov kan tillgodoses. Ledarhundar reser gratis.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Milenium Dos guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Milenium Dos Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.