trasmediterranea_juan_j_sister

Juan J Sister

Trafikeras av TrasmediterraneaAlmeria Nador, Barcelona Ibiza, Barcelona Mahon, Ibiza Valencia & Malaga Melilla rutten

Ombord på Juan J Syster hittar du ett brett utbud av faciliteter inklusive olika hytter, sittplatser, bar / cafeteria, en à la carte-restaurang och restaurang med självservering, sjukvard, disco, läsrum, spelrum, TV-rum, butik, externa motionsspår, utomhusbassäng med soldäck och wifi.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Det finns ett urval av hytter ombord, med ett urval av 2, 3 eller 4 bäddar samt nedfällbara standard stolar i en lounge med en gemensam TV-skärm.

Mat och dryck ombord

Ni har mycket att välja mellan när det gäller att äta ombord på Juan J. Syster. Det finns en à la carte-restaurang, en restaurang med självbetjäning som har ett brett utbud av rätter att välja mellan. Det finns också ett urval av olika kaffen och uppfriskande drycker som erbjuds i fartygets bar / cafeteria och snack automater som finns tillgängliga under hela korsningen.

Shopping ombord

Skäm bort er själv på butiken ombord på Juan J. sister!

Ytterligare Faciliteter Ombord

Du kan också hitta en utomhusbassäng och en soldäck eller om du tycker om att träna under resan gå på en utomhus joggingtur. Färjan har en WiFi och du kan spela kort eller andra spel i spelrummet, koppla av med en bok i läsesalen, titta på nyheterna i TV-rummet eller dansa hela natten på diskoteket.

Resa med barn

Barnen kommer att kunna njuta av utomhuspoolen tillsammans med en ansvarig vuxen. Det finns också ett lekrum för att under hålla de små under överfarten.

Tillgänglighet

Fartyget har speciellt anpassade hytter och toaletter för personer med begränsad rörlighet, samt ramper för att underlätta rörligheten ombord. Om hjälp kommer att krävas ombord så rekommenderas det att informera oss innan du bokar så att vi kan se till att dina behov kan tillgodoses. Ledarhundar reser gratis.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Juan J Sister guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Juan J Sister Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.