trasmediterranea_almudaina_dos

Almudaina Dos

Trafikeras av TrasmediterraneaAlcudia Ciutadella, Almeria Nador & Ibiza Valencia rutten

Som en av Trasmediterranea högahastighet fartyg Almudaina Dos har en utmärkt navigering teknik samt de mest moderna och innovativa design vilket innebär att resan inte bara är bekvämt, utan också snabb. Ombord hittar du sittplatser, 2 barer / kaféer, en telefon och en butik.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Ni har ett urval av standard och klubb-klass stolar med gemensamma TV-skärmar så ni kan koppla av under överfarten.

Mat och dryck ombord

Det finns en bar-cafeteria i varje sittplats lounge. Njut av utsikten medan ni smuttar på en uppfriskande drink eller en varm dricka. Ni kan även hitta maskiner för snacks och godis som du kan använda när som helst.

Shopping ombord

Ombord hittar ni en taxfree butik som har en rad olika produkter såsom kläder, souvenirer, böcker och tidningar, godis och godis, parfymer och smycken.

Tillgänglighet

Om hjälp kommer att krävas ombord så rekommenderas det att informera oss innan du bokar så att vi kan se till att dina behov kan tillgodoses. Ledarhundar reser gratis.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Almudaina Dos guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Almudaina Dos Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.