trasmediterranea_vronskiy

Vronskiy

Trafikeras av TrasmediterraneaAlmeria Ghazaouet & Almeria Oran rutten

Vronskiy, som är byggd 1978, traffikeras numera av Trasmediterranea, efter att tidigare seglat med rederier såsom Brittany Ferries och Transeuropa Ferries. Vronksiy kan ta upp till 1500 passagerare och 350 fordon. Ombord på Vronskiy finns ett urval av saker att underhålla dig med såsom biorum, spelrum, duty free shop och mycket mer.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Du har en handfull valmöjligheter när det gäller förbokade säten på Vronskiy färjan. Valmöjligheter är klassade som standard eller klubb, det finns bade komfortabla flygplansliknande säten. Det finns även hytter för den som väljer att ta det lugnt för sig själva under färjeturen.

Mat och dryck ombord

Om du föredrar att inte boka ackommodation eller säte så är baren det bästa stället för dig att tillbringa din tid på under resans gång.

Baren serverar ett stort urval från bade varma och kalla drycker med smakfulla bar snacks under hela resan.

Ytterligare Faciliteter Ombord

Om du reser med ett djur, så finns det komfortabla och säkra kennels ombord. Dessa måste bokas iväg.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Vronskiy guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Vronskiy Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.