trasmediterranea_las_palmas_de_gran_canaria

Las Palmas de Gran Canaria

Trafikeras av TrasmediterraneaAlgeciras Tanger Med, Almeria Ghazaouet & Almeria Nador rutten

Ombord på Las Palmas de Gran Canaria färjan hittar du hytter, sittplatser, ett allmänt telefonnät, sjukvård, en butik, en restaurang med självservering och en café-bar.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Ombord hittar du hytter med antigen 2, 3 och 4 bäddar, samt nedfällbara säten i en lounge med en gemensam TV-skärm.

Mat och dryck ombord

Det finns en restaurang med självbetjäning som har ett brettt utbud av rätter och en daglig meny att välja från. Utsökt kaffe och uppfriskande drycker erbjuds i Las Palmas på Gran Canarias café-bar. Ni hittar också maskiner för snacks och godis som ni kan använda när som helst.

Shopping ombord

Las Palmas på Gran Canarias självbetjäning taxfree butiker erbjuder ett urval av böcker och tidskrifter, godis och konfektyr, leksaker och presenter.

Tillgänglighet

Fartyget har speciellt anpassade hytter och toaletter för personer med begränsad rörlighet, samt ramper för att underlätta rörlighet ombord. Om bistånd kommer att krävas ombord så rekommenderas det att informera oss innan du bokar så att vi kan se till att dina behov kan tillgodoses. Ledarhundar reser gratis.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Las Palmas de Gran Canaria guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Las Palmas de Gran Canaria Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.