Tyvärr finns inte Gibraltar - Tanger Med tjänsten längre tillgänglig.
...

Färjor till Gibraltar - Tanger Med

Gibraltar - Tanger Med rutten traffikerades av FRS.

Gibraltar - Tanger Med rutten traffikeras inte längre och det finns inga direkta färjealternativ för överfarter mellan Gibraltar och Marocko heller. Sök gärna igenom våra rutt, hamn, destination och färjerederisidor för att se om det finns några andra alternativ eller följ länkarna på den här sidan för mer information.

Du kan också boka biljetter för tusentals andra rutter från vår sökbox.

Guide till Gibraltar

Gibraltar är ett brittiskt utomeuropeiskt territorium som ligger vid södra änden av den iberiska halvön vid inloppet till Medelhavet. Gibraltar är mycket litet med en yta på 6 km2 och gränsar i norr av territoriet till provinsen Cadiz i Andalusien, Spanien. Gibraltars kultur är en återspegling av dess invånares olika ursprung. Det finns spanska (mestadels från närliggande Andalusien) och brittiska influenser och andra etniciteter inkluderar Genua, maltesiska, portugisiska och tyska. Några andra bosatta i Gibraltar är judar av sefardiskt ursprung, marockaner och indier. Dock är fortfarande det brittiska inflytandet starkt, med engelska som förstaspråk för regeringen, handel, utbildning och media.

Gibraltar har ett överflöd av flora och fauna och är där finns över 500 olika arter av växter. Gibraltar är också känt för Berberapan, som är den enda vilda apan som finns i Europa.

Passagerar- och lastfartyg ankrar i Gibraltar hamn. Det finns även en färja som länkar Gibraltar med Tanger i Marocko.

Guide till Tanger Med

Tanah Merah Beläget i östra Singapore, består till stor del av privata bostäder, landets klubbar och några lätta industriparker. När markåterställande verk startade i början av 1970-talet, de flesta av de kustnära bergen var planat och dumpas i havet för att skapa den nuvarande östkusten. Ostkust Parkway byggdes nästan helt på utfylld mark. Placeringen av Tanah Merah Kechil klippan är där Temasek Primary School nu står. Du kan fortfarande se där kullarnas plötsliga slut vid korsningen av Bedok South Avenue 3 och Upper East Coast Road i ena änden, och New Upper Changi Road i andra änden.

Tanah Merah är en malaysiskan fras som bokstavligt talat översätter till "röd jord". Tanah Merah var en gång ett kuperat område med två framstående klippor: Tanah Merah Besar, ett stort klippa, och Tanah Merah Kechil, en liten klippa. Vägarna som leder till klipporna namngavs Tanah Merah Besar Road och Tanah Merah Kechil Road respektive. Namnen kvar idag.

Området är också hem till Tanah Merah Ferry Terminal med reguljär trafik till de indonesiska Riau Islands.