Algerie Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Algerie Ferries

Algérie Ferries är ett algeriskt färjerederi som trafikerar överfarter i Medelhavet mellan europiska fastlandet och Algeriet.

Algérie Ferries grundades av ENTMV (Entreprise Nationale de Transport Maritime de Voyageurs) 1987. De trafikerar i genomsnitt 900 överfarter om året med sin flotta som består av fyra stora och moderna fartyg vid namn Djazair II, Tariq Ibn Ziyad, Tassili II och Elryos, som undergick en totalrenovering 2008 och nu erbjuder förstklassiga faciliteter.

När du går ombord på ett av Algérie Ferries fartyg så välkomnas du av erfaren personal som kommer att ta hand om dig under resan. Ombord hittar ni många sätt att roa er på under resan, ett antal olika restauranger, taxfreebutiker, tv-rum, relaxavdelningar och soldäcksbarer som säljer varma och kalla drycker.

Det finns ett urval av hytter att välja mellan, allt från ekonomihytter till lyxsviter, samt bekväma lounger med fåtöljer.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Algerie Ferries priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Algerie Ferries tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.