Algerie Ferries

Algérie Ferries är ett algeriskt färjerederi som traffikerar överfarter I Medelhavet mellan fastlandet i Europa och Algeriet.

Algérie Ferries grundades av ENTMV (Entreprise Nationale de Transport Maritime de Voyageurs) 1987 och traffikerar i genomsnitt 900 överfarter om året med sin färjeflotta.

När ni går ombord på ett av Algérie Ferries fartyg så välkomnas du av säsongspersonal som kommer ta hand om dig under resan. Ombord hittar ni många olika sätt att underhålla er på under överfarten, såsom ett antal olika restauranger, shop med skattefria produkter, tv-rum, avslappninsavdelingar och soldäckbarer som säljer varma och kalla drycker.

Det finns ett urval av hytter att välja mellan, allt från ekonomihytter till lyxsviter, men också bekväma avdelningar med fåtöljer.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Algerie Ferries priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning. Jämnför Algerie Ferries tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Algerie Ferries