Ghazaouet
Almeria
Färjor till Spanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Ghazaouet - Almeria är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Ghazaouet till Almeria

Ghazaouet Almeria-rutten går mellan Algeriet och Spanien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Trasmediterranea trafikerar den här sträckan upp till 1 gånger per vecka med en restid på runt 11 timmar när Naviera Armas servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 7 timmar.

Det finns totalt 2 linjer att välja på vecka om du vill åka Ghazaouet Almeria-rutten mellan Algeriet och Spanien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Ghazaouet till Almeria färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Algeriet till Spanien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Ghazaouet till Almeria?

  Färjeresan från Ghazaouet till Almeria tar ungefär 9h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Ghazaouet till Almeria?

  Priserna för färjan mellan Ghazaouet - Almeria varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 426 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Ghazaouet - Almeria?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Ghazaouet och Almeria, dessa är
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Ghazaouet - Almeria?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Ghazaouet - Almeria, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Ghazaouet - Almeria?

  Ja, mellan Ghazaouet - Almeria kan du resan utan bil med
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Ghazaouet - Almeria?

  Ja, du kan resa med bil mellan Ghazaouet - Almeria med
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Ghazaouet - Almeria?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Trasmediterranea
 • Vad är avståndet från Ghazaouet till Almeria?

  Det är uppskattningsvis 110 sjömil mellan Ghazaouet och Almeria.

Så tycker våra kunder om Färjor från Ghazaouet till Almeria

 • "Stora, rymliga och bekväma säten"

  Jag har haft olika upplevelser med olika färjor där det inte var helt tillräckligt med utrymme mellan sätena, men på Las Palmas på Gran Canaria färjan var de verkligen rymliga, vilket resulterade en riktigt bekväm resa. Jag rekommendera definitivt detta fartyg.

  'Las Palmas de Gran Canaria' travelled on Las Palmas de Gran Canaria

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Ghazaouet

Ghazaouet är Algeriets västligaste hamn och ligger i en väl skyddad vik ca 70 km från Tlemcen. Romarna kallade Ghazaouet Ad Fratres (de två bröderna), efter de 25m tvillingklipporna som reser sig upp ur vattnet vid mynningen av hamnen. Under franskt styre kallades hamnen Nemours, efter den franska aristokraten som styrde här, och hade ett rykte om kvalitets ansjovis och sardiner på burk i sin fabrik. Centret har fortfarande en fransk känsla, med sin saluhall och den centrala kyrkan som nu är ett bibliotek. The Pecherie, vid den östra änden av hamnen, är ett bra ställe att gå och titta på fisken som lastas av båtarna samt se lokalbefolkningen pröva sin lycka med fiskespö. De bästa badplatserna finns en bit från hamnen.

En färja kan tas från Ghazaouet till Almeria i Spanien. Överfarten tar ca 8 timmar.


Guide till Almeria

Den spanska staden Almeria ligger vid Medelhavet i södra delen av landet. Den östligaste andalusiska huvudstaden dominerar en kustlinje med nästan orörda stränder och en interiör som präglas av säregna semiöde ekosystem. Som en av de tidigare viktigaste hamnarna i kalifatet i Cordoba, avslöjar Almeria sitt Alcazaba (citadell) och dess katedral, på stränderna i Medelhavet. Smala gator med vitkalkade fasader är delar av dess pittoreska historiska kvarter. Förutom historia och kultur erbjuder Almeria stränder, berg och kust naturreservat och en gastronomi som kommer att göra ditt besök ett minne för livet.

Almeria Katedralen är en plats som besökare inte får missa med dess struktur som stiger i hjärtat av den antika staden. Domkyrkan, med sina torn och tjocka murar, liknar en fästning snarare än ett tempel. Denna märkliga layout är ett svar på de kontinuerliga berberpiratattacker som denna kuststad fick utstå. I närheten av klostret ligger Purasand som är det episkopala palatset.

Hamnen i Almería har en småbåtshamn med båtplatser för fritidsbåtar och som normalt ger anslutningar till Ghazaouet (Algeriet), Oran (Algeriet), Nador (Marocko) och Melilla.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.