Santa Cruz de Tenerife till Arrecife färja

Santa Cruz de Tenerife Arrecife rutten ansluter Teneriffa med Lanzarote och körs för tillfället av 2 rederier. Trasmediterranea service kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid på runt 23 timmar 31 minuter när Naviera Armas servicen kör upp till 9 gånger per vecka med en resetid från 8 tim 15 min.

Så det är kombinerat 10 överfarter som erbjuds vecka på Santa Cruz de Tenerife Arrecife rutten mellan Teneriffa och Lanzarote. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Santa Cruz de Tenerife - Arrecife färjerederier

  • Trasmediterranea
    • 1 Avgång per vecka 23 tim 31 min
    • Få pris
  • Naviera Armas
    • 9 Avgångar per vecka 8 tim 15 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Santa Cruz de Tenerife Arrecife

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Santa Cruz de Tenerife Arrecife är en bil och 2 passagerare.

Santa Cruz de Tenerife guide

Santa Cruz de Tenerife är den gemensamma huvudstaden tillsammans med Las Palmas, på Kanarieöarna i Spanien. Staden ligger på ön Teneriffa och brukar kallas för just Santa Cruz, även om dess fullständiga namn är Santa Cruz de Santiago de Tenerife. Staden är belägen på nordöstra delen av ön, ungefär 210 km utanför den nordvästra kusten i Afrika i Atlanten. Staden är hem till parlamentet på Kanarieöarna, den kanariska presidentens kansli (uppdelat på en fyraårig cykel med Las Palmas), hälften av ministerierna och den kanariska regeringen, (den andra hälften är belägna på Gran Canaria), Teneriffas provinsdomstolar och två Superior Court of Justice domstolar på Kanarieöarna.

Stadens hamn är av stor betydelse och är kommunikationsnavet mellan Europa, Afrika och Amerika. Staden är i fokus för inhemska och mellanö-kommunikation på Kanarieöarna. Färjetrafik från hamnen avgår till fastlandet, resten av Kanarieöarna och vidare.

Arrecife guide

Staden Arrecife ligger på ön Lanzarote, en av de spanska Kanarieöarna. Staden, som har en hamn ligger på öns östkust. Arrecife är en pulserande, kosmopolitisk stad full av kultur och historia. Namnet kommer från det spanska ordet för rev och hänvisar till de vulkaniska klippformationer som ligger ut mot havet och skyddar den pittoreska hamnen. Arrecife började livet som en liten fiskeby på 1500-talet tills det växte och blev till slut öns huvudstad 1852. Idag är det väl känt som en fristad för shoppare! Med gatorna som kantas av butiker, high-end butiker som säljer designermärken och fynd galore, besöker många människor Arrecife för sina ändlösa shoppingmöjligheter. Arrecife har också en egen strand, Playa del Reducto med gyllene sand och varma och lugna vatten. En härlig strandpromenad löper hela vägen från detta område till stadens nästa strand, Playa del Cable, vilket är cirka 2 km västerut.

Färjor från stadens hamn avgår vanligtvis till de andra öarna i Kanarieöarna och även till andra destinationer i Europa och på Afrika-kontinenten.