Puerto del Rosario
Cadiz
Färjor till Spanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Puerto del Rosario - Cadiz är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Puerto del Rosario till Cadiz

Puerto del Rosario Cadiz-rutten går mellan Fuerteventura och Spanien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Trasmediterranea trafikerar den här sträckan upp till 1 gånger per vecka med en restid på runt 36 timmar när Naviera Armas servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 36 timmar.

Det finns totalt 2 linjer att välja på vecka om du vill åka Puerto del Rosario Cadiz-rutten mellan Fuerteventura och Spanien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Puerto del Rosario till Cadiz?

  Färjeresan från Puerto del Rosario till Cadiz tar ungefär 36h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Puerto del Rosario till Cadiz?

  Priserna för färjan mellan Puerto del Rosario - Cadiz varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 766 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Puerto del Rosario - Cadiz?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Puerto del Rosario och Cadiz, dessa är
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Puerto del Rosario - Cadiz?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Puerto del Rosario - Cadiz, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Puerto del Rosario - Cadiz?

  Ja, mellan Puerto del Rosario - Cadiz kan du resan utan bil med
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Puerto del Rosario - Cadiz?

  Ja, du kan resa med bil mellan Puerto del Rosario - Cadiz med
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Puerto del Rosario - Cadiz?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Puerto del Rosario till Cadiz?

  Det är uppskattningsvis 656 sjömil mellan Puerto del Rosario och Cadiz.

Guide till Puerto del Rosario

Puerto del Rosario är en spansk stad som ligger i östra delen av ön Fuerteventura i Las Palmasprovinsen på Kanarieöarna. Staden kallades en gång i tiden Puerto de Cabras (Gethamn) och utvecklades till en viktig hamn under det 1900-talet efter att ha blivit öns huvudstad efter La Oliva. Stadens nuvarande namn, som betyder "Hamn av rosenträdgård" ändrades 1956, kanske uppkallad efter kyrkan i centrum av staden, som är tillägnad skyddshelgonet Virgin del Rosario.

Staden har inte en stor turistindustri och är därför mer inriktad på industrin. Hamnområdet i staden är stadens äldsta del där besökare kommer att hitta smala gränder som kantas av gamla hus. En attraktion värd att besöka är den landsförvisade poeten Miguel de Unamunos gamla hem, som nu är ett museum. Puerto del Rosario har sina egna stränder. Den största är belägen söder om staden vid Playa Blancal. Arbeten har utförts på stranden under de senaste åren och den har nu Blå flagg status.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife och Morro Jable.


Guide till Cadiz

Hamnstaden Cadiz ligger i södra Spanien, i regionen Andalusien. Dess kust är en del av Costa de la Luz (kustens ljus) och har många gyllene sandstränder, allt från stränder i stadsområden till omfattande och praktiskt taget orörda sandstränder. Staden har tre festivaler som är populära bland besökande turister: den prestigefyllda karnevalen i Cadiz, de unika hästkapplöpningar på stranden i Sanlúcar de Barrameda, och den eleganta Horse Fair i Jerez de la Frontera. En del av provinsen ligger också inom nationalparken Doñana, och det finns även ytterligare fem naturreservat i Cadiz naturliga miljö. Cadiz är också känd för sin goda gastronomi, och särskilt för dess "friterad småfisk" (perfekt-stekta skivorna på diverse färsk fisk) och skaldjur, gärna tillsammans med vinerna som finns på vin och brännvin rutter i Marco de Jerez-regionen .

Hamnen betjänar fiske, segling, kommersiella, och passagerartrafiken och omfattar reparationsmöjligheter. Inom Cadiz Basin, Reina Victoria Quay, vid 220 meter lång med tillsammans 10 meters djup, tjänar allmän gods och passagerare. Från färjan passagerare hamn kan ta färjan till Arrecife, Las Palmas och Santa Cruz de Tenerife.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.