Arrecife till Huelva färja

Arrecife Huelva rutten ansluter Lanzarote med Spanien. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Naviera Armas. Det finns överfarter upp till 1 gånger vecka med en resetid från ca 27 timmar 30 minuter.

Arrecife Huelva seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Arrecife till Huelva färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Lanzarote till Spanien sida.

Arrecife - Huelva färjerederier

  • Naviera Armas
    • 1 Avgång per vecka 27 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Arrecife Huelva

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Arrecife Huelva är en bil och 1 passagerare.

Arrecife guide

Arrecife är en stad på ön Lanzarote som tillhör Kanarieöarna. Staden har fått sitt namn från stenreven (Arrecife betyder rev på spanska)som täcker stranden i staden. Staden ligger på östkusten och har en hamn som har färjor som går till de andra öarna i ögruppen och till andra destinationer i Europa och fastlandet i Afrika.

Besöksattraktioner är bl.a. El Charco de San Gines som är en saltvattenslagun i stadens centrum omvigen av fiskarstugor. Där finns också La Casa de Los Arroyo, en patriarkalisk bostad som är en symbol för Arrecife och är ett historiskt monument som innehåller "Blas Cebrera", ett vetenskapligt center.

Destinationer dit det går att ta sig från hamnen är bl.a. Cadiz, Las Palmas, Santa Cruz de la Palma och Huelva.

Huelva guide

Huelva ligger i den västra delen av regionen Andalusien i södra Spanien. Costa de la Luz ("Coast of Light") vid stranden av Atlanten erbjuder sina besökare oändliga stränder, landskap av tall och enbär och en mängd fiske städer och byar. Kusten når så långt som till nationalparken Doñana som har förklarats ett biosfärområde och ett världsarv av UNESCO. Huelvas
kulturella sevärdheter inkluderar sin barockarkitektur i Condado området och Columbus Route av platserna i samband med Christopher Columbus (Moguer Huelva Palos de la Frontera, från vars stora upptäcktsresande seglade till Amerika, och Mazagón). En av höjdpunkterna i kalendern för festligheterna är Pilgrimsfärd El Rocío med stort Internationallt turistvärde.

Hamnen i Huelva är uppdelad i två områden: den inre hamnen, som ligger i staden och den yttre hamnen, som är där de flesta verksamhet äger rum. Den Inre hamn byggdes 1972. East Wharf ersatt konstruerade hamnanläggningar av sämre kvalitet som byggdes mellan 1900 och 1910. Just nu används av mindre trafik inklusive turistbåtar. Den yttre hamnen som har sex kajer byggdes start 1965 och ligger söder om floden Tinto.