Santa Cruz de Tenerife
Las Palmas
Färjor till Gran Canaria
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Santa Cruz de Tenerife till Las Palmas

Santa Cruz de Tenerife Las Palmas-rutten går mellan Teneriffa och Gran Canaria och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Trasmediterranea trafikerar den här sträckan upp till 1 gånger per vecka med en restid på runt 6 timmar när Naviera Armas servicen kör upp till 7 gånger per dag med en resetid från 1 timme 40 minuter.

Det finns totalt 50 linjer att välja på vecka om du vill åka Santa Cruz de Tenerife Las Palmas-rutten mellan Teneriffa och Gran Canaria. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Teneriffa till Gran Canaria
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Santa Cruz de Tenerife till Las Palmas?

  Färjeresan från Santa Cruz de Tenerife till Las Palmas tar ungefär 3h 50m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Santa Cruz de Tenerife till Las Palmas?

  Priserna för färjan mellan Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 180 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Santa Cruz de Tenerife och Las Palmas, dessa är
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas?

  Ja, mellan Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas kan du resan utan bil med
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas?

  Ja, du kan resa med bil mellan Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas med
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Vad är avståndet från Santa Cruz de Tenerife till Las Palmas?

  Det är uppskattningsvis 53 sjömil mellan Santa Cruz de Tenerife och Las Palmas.

Så tycker våra kunder om Färjor från Santa Cruz de Tenerife till Las Palmas

 • "skön båtresa"

  trevlig personal i restaurang och kafé. stor rymlig och trivsam båt. En resa som gick smärtfritt. Ny ingång var långt borta när man hade tung resväska! Där skulle man kunna underlätta!

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mycket bra helhetsbild"

  Allt fungerade prickfritt. Det man möjligen kan klaga på är priset med cykel som är något högt i förhållande till att åka med ex bil.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife är den gemensamma huvudstaden tillsammans med Las Palmas, på Kanarieöarna i Spanien. Staden ligger på ön Teneriffa och brukar kallas för just Santa Cruz, även om dess fullständiga namn är Santa Cruz de Santiago de Tenerife. Staden är belägen på nordöstra delen av ön, ungefär 210 km utanför den nordvästra kusten i Afrika i Atlanten. Staden är hem till parlamentet på Kanarieöarna, den kanariska presidentens kansli (uppdelat på en fyraårig cykel med Las Palmas), hälften av ministerierna och den kanariska regeringen, (den andra hälften är belägna på Gran Canaria), Teneriffas provinsdomstolar och två Superior Court of Justice domstolar på Kanarieöarna.

Stadens hamn är av stor betydelse och är kommunikationsnavet mellan Europa, Afrika och Amerika. Staden är i fokus för inhemska och mellanö-kommunikation på Kanarieöarna. Färjetrafik från hamnen avgår till fastlandet, resten av Kanarieöarna och vidare.


Guide till Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria, är huvudstaden på ön Gran Canaria på Kanarieöarna, Spanien. Det är beläget i den nordöstra delen av ön och ligger i storslagen natur som består av två vikar och deras vackra stränder; Playa de las Canteras och Playa de las Alcaravaneras. Las Palmas grundades 1478, har ett viktigt historiskt och kulturarv, som till stor del finns i stadsdelen Vegueta, den äldsta delen av staden, vilket förklarades som världsarv av UNESCO 1990. Staden har en imponerande infrastruktur av hotell och lägenheter och dess hamn, Puerto de La Luz, är en av de viktigaste i Europa, vilket ger staden en mycket kosmopolitisk bild. Det finns mycket att hålla besökarna upptagna i Las Palmas. Oavsett om du bor i stads eller resa till huvudstaden från andra ställen på ön, är du garanterad en mängd val som förgyller din semester. Besökarna kommer att hitta den bästa av två världar, med en lång sandstrand och det liv och rörelse i stadslivet.

Från stadens hamnfärjetrafik ger anslutningar till flera öar (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Teneriffa) och även södra Spanien (Huelva och Cádiz).


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.