Färja från Arrecife till Santa Cruz de Tenerife

Arrecife Santa Cruz de Tenerife-rutten går mellan Lanzarote och Teneriffa och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Trasmediterranea trafikerar den här sträckan upp till 1 gånger per vecka med en restid på runt 13 timmar när Naviera Armas servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 10 tim.

Det finns totalt 8 linjer att välja på vecka om du vill åka Arrecife Santa Cruz de Tenerife-rutten mellan Lanzarote och Teneriffa. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Arrecife och Santa Cruz de Tenerife

  • Trasmediterranea
    • 1 avgång(ar) per vecka 13 tim
    • Få pris
  • Naviera Armas
    • 7 avgångar per vecka 10 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Arrecife Santa Cruz de Tenerife

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Arrecife Santa Cruz de Tenerife-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Arrecife

Arrecife är en stad på ön Lanzarote som tillhör Kanarieöarna. Staden har fått sitt namn från stenreven (Arrecife betyder rev på spanska)som täcker stranden i staden. Staden ligger på östkusten och har en hamn som har färjor som går till de andra öarna i ögruppen och till andra destinationer i Europa och fastlandet i Afrika.

Besöksattraktioner är bl.a. El Charco de San Gines som är en saltvattenslagun i stadens centrum omvigen av fiskarstugor. Där finns också La Casa de Los Arroyo, en patriarkalisk bostad som är en symbol för Arrecife och är ett historiskt monument som innehåller "Blas Cebrera", ett vetenskapligt center.

Destinationer dit det går att ta sig från hamnen är bl.a. Cadiz, Las Palmas, Santa Cruz de la Palma och Huelva.

Guide till Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife är en vacker hamnstad belägen på ön Teneriffa, den största av de västliga öarna i Kanarieöarna . Runt dess viktig hamn finns breda avenyer, torg och exotiska anlagda områden, som även omfattar några vackra exempel på modernistisk arkitektur. Historien om staden går drygt fyra hundra år tillbaka i tiden. Trots Alonso Fernández de Lugo avstigning på denna kust 1494, hade staden inte börja utveckla förrän ett sekel senare, med dess hamn är motorn för tillväxten som har gjort staden till den näst mest befolkade i Kanarieöarna. I centrum av staden, nära havet, flera av de mest trafikerade gator och torg i huvudstaden möts, såsom Plaza de la Candelaria. Ligger på platsen för den tidigare fästningen San Cristóbal, är dess centrum leds av monumentet till Triumph Candelaria, en nyklassicistisk stil skulptur i Carrara marmor och hänföras till den italienska Pasquale Bocciardo. Denna enklav är förbisedd av 18th century fasaden av la Carta palatset, ett lysande exempel på barock med nyklassiska inslag.

Från stadens hamn finns färjeförbindelser avgår till fastlandet Spanien och till de andra Kanarieöarna.