Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de La Palma
Färjor till La Palma
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Santa Cruz De Tenerife till Santa Cruz De La Palma

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Santa Cruz De Tenerife och Santa Cruz De La Palma. Sträckan mellan Santa Cruz De Tenerife och Santa Cruz De La Palma trafikeras av Naviera Armas. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Santa Cruz De Tenerife och Santa Cruz De La Palma.

Tidtabeller Santa Cruz De Tenerife till Santa Cruz De La Palma

Färjor mellan Santa Cruz De Tenerife och Santa Cruz De La Palma avgår vanligtvis från Santa Cruz De Tenerife, ca 15:00. Överfarten tar ungefär 7h 0m.

Färjepriser mellan Santa Cruz De Tenerife och Santa Cruz De La Palma

Priserna på en överfast från Santa Cruz De Tenerife till Santa Cruz De La Palma varierar oftast mellan 1110kr och 3884kr*. Genomsnittspriset är 2788kr*. De billigaste priserna mellan Santa Cruz De Tenerife och Santa Cruz De La Palma är ca 934kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2774kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2869kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Santa Cruz De La Palma och Santa Cruz De Tenerife?

Det är ungefär 105.9 miles (170.5km) eller 92.1 sjömil mellan Santa Cruz De Tenerife och Santa Cruz De La Palma.

Kan jag resa med bil mellan Santa Cruz De Tenerife och Santa Cruz De La Palma?

Ja, med Naviera Armas kan du resa med bil på sträckan mellan Santa Cruz De Tenerife och Santa Cruz De La Palma. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Santa Cruz De Tenerife och Santa Cruz De La Palma.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Santa Cruz De Tenerife och Santa Cruz De La Palma?

Ja, fotpassagerare kan resa med Naviera Armas mellan Santa Cruz De Tenerife och Santa Cruz De La Palma.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Teneriffa till La Palma
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Santa Cruz de Tenerife - Santa Cruz de La Palma Sammanfattning av rutt
Land för avresa Spanien
Destination Land Spanien
Antal operatörer 1
Operatörer Naviera Armas
Genomsnittligt pris 2869 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 7h 0m
Första färjan 15:00
Avstånd 92 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Santa Cruz de Tenerife till Santa Cruz de La Palma?

Färjeresan från Santa Cruz de Tenerife till Santa Cruz de La Palma tar ungefär 6h 15m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Santa Cruz de Tenerife till Santa Cruz de La Palma?

Priserna för färjan mellan Santa Cruz de Tenerife - Santa Cruz de La Palma varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 242 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Santa Cruz de Tenerife - Santa Cruz de La Palma?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Santa Cruz de Tenerife och Santa Cruz de La Palma, dessa är
 • Trasmediterranea
 • Naviera Armas

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Santa Cruz de Tenerife - Santa Cruz de La Palma?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Santa Cruz de Tenerife - Santa Cruz de La Palma, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Santa Cruz de Tenerife - Santa Cruz de La Palma?

Ja, mellan Santa Cruz de Tenerife - Santa Cruz de La Palma kan du resan utan bil med
 • Trasmediterranea
 • Naviera Armas

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Santa Cruz de Tenerife - Santa Cruz de La Palma?

Ja, du kan resa med bil mellan Santa Cruz de Tenerife - Santa Cruz de La Palma med
 • Trasmediterranea
 • Naviera Armas

Vad är avståndet från Santa Cruz de Tenerife till Santa Cruz de La Palma?

Det är uppskattningsvis 92 sjömil mellan Santa Cruz de Tenerife och Santa Cruz de La Palma.

Så tycker våra kunder om Färjor från Santa Cruz de Tenerife till Santa Cruz de La Palma

 • "Första gången"

  Vi har rest Zebrugge / Hull med P & O flera gånger under de senaste fyra åren . När vi var en familj av fyra , vi vanligtvis bara stannade i en utanför 4 - bädd stuga ( med ett fönster ) , vilket var bra , men ganska liten . Nu när vi är en familj på fem , försöker vi att få en Club Class Five Berth ( jag tror det finns också fem kojplatser utan beslag Club klass , men vi har aldrig provat dem ) . Låt mig börja med att säga att detta är ganska mycket dyrare . MEN - Du får mycket mer utrymme . Ett större badrum med trevligt toalettartiklar , och de tjockaste handdukar jag någonsin sett ! Du får en vattenkokare och grejer för att göra en varm dryck , och en mini - bar välfyllda med fruktjuicer och läsk . Åh , och en frukt skål med två äpplen och två apelsiner ( lite tråkigt på ett sätt - ni tror en gång bit frukt per person kan vara klokare ? ) - Men det är den enda gången mina barn äter apelsiner ! Fem bra storlek sängar (en flips från en soffa , vilket är ett bra ställe att sitta och titta lite på TV när barnen har somnat . Åh , och det finns nu badrockar - men bara två - Jag antar att de ' re catering till familjer , och klädnader är avsedda för vuxna ( så vi var tvungna att vänta tills barnen hade slutat leka " " Mulan " " i dem ! ) . Men lyssna här är allt en hemlighet , eller hur? Eftersom ett problem som jag har märkt om dessa stugor är att de går snabbt ! Om vi reser i april , men efter påsk ( som vi var denna gång ) , vi hade inga problem att få Klubb Klass båda sätt - men vid tider ( dvs. i sommar - skolornas sommarlov ) , det är inte så lätt . Så gå inte berätta för alla om dem ! Vi vill ha möjligheten att få dem när vi reser ! Resten av fartyg bra . Vi går alltid till de fyra årstiderna (som nu kallas " " The Kitchen " " - ? ! Varför " " Vi kommer att äta i köket " " låter som något du gör om du inte är tillåtet att gå in i restaurangen ) , vilket är bara bra för barnen att gå upp och gå omkring och välja sin egen mat . Och nu läskedrycker är en del av buffén , så bara alkohol förpliktas att bordet . Och barnens " lekplats är stor , men jag önskar att de skulle ha några fler tabeller för mammor och pappor utanför det - Jag skulle gärna sitta i timmar tittar barnen leker i det om jag kunde sitta ner med en drink , alltför ! Personal alla noggrant artiga och hjälpsamma . Vissa delar av fartyget visar deras ålder , skruvade lite runt kanterna men allt var rena och väl hålls . "

  'Albayzin' travelled on Albayzin

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Väldigt bra för barnfamiljer"

  Den här båten är bra för barn. Det var fantastiskt att se att de underhölls hela tiden i en säker miljö, vilket gör det lättare för oss att planera vad vi skulle göra under vår semester. Restaurangen har ett brett utbud av mat för familjer också.

  'Ciudad de Granada' travelled on Ciudad de Granada

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Utmräkt resa"

  Bra serivce, rent och proffsig personal. Bra resa. Tack.

  'Ciudad de Granada' travelled on Ciudad de Granada

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Strålande!"

  Ett topp fartyg, inga klagomål. Kund service, renlighet och vänlig personal.

  'Ciudad de Granada' travelled on Ciudad de Granada

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife är den gemensamma huvudstaden tillsammans med Las Palmas, på Kanarieöarna i Spanien. Staden ligger på ön Teneriffa och brukar kallas för just Santa Cruz, även om dess fullständiga namn är Santa Cruz de Santiago de Tenerife. Staden är belägen på nordöstra delen av ön, ungefär 210 km utanför den nordvästra kusten i Afrika i Atlanten. Staden är hem till parlamentet på Kanarieöarna, den kanariska presidentens kansli (uppdelat på en fyraårig cykel med Las Palmas), hälften av ministerierna och den kanariska regeringen, (den andra hälften är belägna på Gran Canaria), Teneriffas provinsdomstolar och två Superior Court of Justice domstolar på Kanarieöarna.

Stadens hamn är av stor betydelse och är kommunikationsnavet mellan Europa, Afrika och Amerika. Staden är i fokus för inhemska och mellanö-kommunikation på Kanarieöarna. Färjetrafik från hamnen avgår till fastlandet, resten av Kanarieöarna och vidare.


Guide till Santa Cruz de La Palma

Santa Cruz de La Palma, på kanarieön La Palma, är en vacker kolonialstil stad vars historiska kvarter, förklarade en historisk-konstnärliga Site, ståtar med många palats, kolonialstil byggnader och hus som bär typiska inslag av traditionell Kanarieöarna arkitektur . Historien om Santa Cruz de La Palma går tillbaka till det sena 15-talet, då Alonso Fernández de Lugo erövrade ön och gjorde den till en del av ägodelar kronan av Kastilien. Från detta ögonblick började staden att förvärva betydande ekonomisk makt. Det finns ett antal intressanta platser i stadenbland annat kyrkor och Shrine of Virgen de las Nieves, där en månghundraårig tradition sker: nedstigningen av öns skyddshelgon. Den legendariska Calle Real gatan står ut i denna lilla men vackra stad som har förklarats en Fastighetsförmedling av kulturellt intresse och en historisk-konstnärliga Site. Calle Real är stadens huvudgata, mestadels bakat, där de viktigaste affärerna, torg, stora hus och intressanta byggnader kan hittas. En promenad längs denna gata är ett måste.

Från stadens hamn, färjetrafik fungerar till Cadiz på det spanska fastlandet, Teneriffa, Gran Canaria och Lanzarote.


Santa Cruz de Tenerife till Santa Cruz de La Palma Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Naviera Armas 14:00 21:00 7 timmar Fre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.