Färja från Arrecife till Las Palmas

Arrecife Las Palmas-rutten går mellan Lanzarote och Gran Canaria. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Naviera Armas. Färjor avgår upp till 8 gånger vecka med en resetid på ca 5 timmar.

Färjetrafiken på Arrecife Las Palmas-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Arrecife och Las Palmas

  • Naviera Armas
    • 8 avgångar per vecka 5 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Arrecife Las Palmas

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Arrecife Las Palmas-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Arrecife

Arrecife är en stad på ön Lanzarote som tillhör Kanarieöarna. Staden har fått sitt namn från stenreven (Arrecife betyder rev på spanska)som täcker stranden i staden. Staden ligger på östkusten och har en hamn som har färjor som går till de andra öarna i ögruppen och till andra destinationer i Europa och fastlandet i Afrika.

Besöksattraktioner är bl.a. El Charco de San Gines som är en saltvattenslagun i stadens centrum omvigen av fiskarstugor. Där finns också La Casa de Los Arroyo, en patriarkalisk bostad som är en symbol för Arrecife och är ett historiskt monument som innehåller "Blas Cebrera", ett vetenskapligt center.

Destinationer dit det går att ta sig från hamnen är bl.a. Cadiz, Las Palmas, Santa Cruz de la Palma och Huelva.

Guide till Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria, är huvudstaden på ön Gran Canaria på Kanarieöarna, Spanien. Det är beläget i den nordöstra delen av ön och ligger i storslagen natur som består av två vikar och deras vackra stränder; Playa de las Canteras och Playa de las Alcaravaneras. Las Palmas grundades 1478, har ett viktigt historiskt och kulturarv, som till stor del finns i stadsdelen Vegueta, den äldsta delen av staden, vilket förklarades som världsarv av UNESCO 1990. Staden har en imponerande infrastruktur av hotell och lägenheter och dess hamn, Puerto de La Luz, är en av de viktigaste i Europa, vilket ger staden en mycket kosmopolitisk bild. Det finns mycket att hålla besökarna upptagna i Las Palmas. Oavsett om du bor i stads eller resa till huvudstaden från andra ställen på ön, är du garanterad en mängd val som förgyller din semester. Besökarna kommer att hitta den bästa av två världar, med en lång sandstrand och det liv och rörelse i stadslivet.

Från stadens hamnfärjetrafik ger anslutningar till flera öar (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Teneriffa) och även södra Spanien (Huelva och Cádiz).