Arrecife
Las Palmas
Färjor till Gran Canaria
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Arrecife till Las Palmas

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 7 avångar i veckan mellan Arrecife och Las Palmas. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Fred Olsen Express & Naviera Armas. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Arrecife och Las Palmas.

Tidtabeller Arrecife till Las Palmas

Färjor mellan Arrecife och Las Palmas avgår vanligtvis från Arrecife, ca 11:00. Överfarten tar ungefär 6h 6m.

Färjepriser mellan Arrecife och Las Palmas

Priserna på en överfast från Arrecife till Las Palmas varierar oftast mellan 1056kr och 5020kr*. Genomsnittspriset är 3045kr*. De billigaste priserna mellan Arrecife och Las Palmas är ca 244kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 3045kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3045kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Las Palmas och Arrecife?

Det är ungefär 140.6 miles (226.2km) eller 122.1 sjömil mellan Arrecife och Las Palmas.

Kan jag resa med bil mellan Arrecife och Las Palmas?

Ja, med Fred Olsen Express, Naviera Armas kan du resa med bil på sträckan mellan Arrecife och Las Palmas. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Arrecife och Las Palmas.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Arrecife och Las Palmas?

Ja, fotpassagerare kan resa med Fred Olsen Express, Naviera Armas mellan Arrecife och Las Palmas.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Lanzarote till Gran Canaria
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Arrecife - Las Palmas Sammanfattning av rutt
Land för avresa Spanien
Destination Land Spanien
Antal operatörer 2
Operatörer Fred Olsen Express & Naviera Armas
Genomsnittligt pris 3121 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 7
Genomsnittlig seglingstid 6h 6m
Snabbaste seglingstid 5h 0m
Första färjan 11:00
Sista färjan 17:30
Avstånd 122 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Arrecife till Las Palmas?

Färjeresan från Arrecife till Las Palmas tar ungefär 7h 23m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Arrecife till Las Palmas?

Priserna för färjan mellan Arrecife - Las Palmas varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 263 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Arrecife - Las Palmas?

3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Arrecife och Las Palmas, dessa är
 • Trasmediterranea
 • Naviera Armas
 • Fred Olsen Express

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Arrecife - Las Palmas?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Arrecife - Las Palmas, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Arrecife till Las Palmas?

Det är uppskattningsvis 122 sjömil mellan Arrecife och Las Palmas.

Så tycker våra kunder om Färjor från Arrecife till Las Palmas

 • "Första gången"

  Vi har rest Zebrugge / Hull med P & O flera gånger under de senaste fyra åren . När vi var en familj av fyra , vi vanligtvis bara stannade i en utanför 4 - bädd stuga ( med ett fönster ) , vilket var bra , men ganska liten . Nu när vi är en familj på fem , försöker vi att få en Club Class Five Berth ( jag tror det finns också fem kojplatser utan beslag Club klass , men vi har aldrig provat dem ) . Låt mig börja med att säga att detta är ganska mycket dyrare . MEN - Du får mycket mer utrymme . Ett större badrum med trevligt toalettartiklar , och de tjockaste handdukar jag någonsin sett ! Du får en vattenkokare och grejer för att göra en varm dryck , och en mini - bar välfyllda med fruktjuicer och läsk . Åh , och en frukt skål med två äpplen och två apelsiner ( lite tråkigt på ett sätt - ni tror en gång bit frukt per person kan vara klokare ? ) - Men det är den enda gången mina barn äter apelsiner ! Fem bra storlek sängar (en flips från en soffa , vilket är ett bra ställe att sitta och titta lite på TV när barnen har somnat . Åh , och det finns nu badrockar - men bara två - Jag antar att de ' re catering till familjer , och klädnader är avsedda för vuxna ( så vi var tvungna att vänta tills barnen hade slutat leka " " Mulan " " i dem ! ) . Men lyssna här är allt en hemlighet , eller hur? Eftersom ett problem som jag har märkt om dessa stugor är att de går snabbt ! Om vi reser i april , men efter påsk ( som vi var denna gång ) , vi hade inga problem att få Klubb Klass båda sätt - men vid tider ( dvs. i sommar - skolornas sommarlov ) , det är inte så lätt . Så gå inte berätta för alla om dem ! Vi vill ha möjligheten att få dem när vi reser ! Resten av fartyg bra . Vi går alltid till de fyra årstiderna (som nu kallas " " The Kitchen " " - ? ! Varför " " Vi kommer att äta i köket " " låter som något du gör om du inte är tillåtet att gå in i restaurangen ) , vilket är bara bra för barnen att gå upp och gå omkring och välja sin egen mat . Och nu läskedrycker är en del av buffén , så bara alkohol förpliktas att bordet . Och barnens " lekplats är stor , men jag önskar att de skulle ha några fler tabeller för mammor och pappor utanför det - Jag skulle gärna sitta i timmar tittar barnen leker i det om jag kunde sitta ner med en drink , alltför ! Personal alla noggrant artiga och hjälpsamma . Vissa delar av fartyget visar deras ålder , skruvade lite runt kanterna men allt var rena och väl hålls . "

  'Albayzin' travelled on Albayzin

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Väldigt bra för barnfamiljer"

  Den här båten är bra för barn. Det var fantastiskt att se att de underhölls hela tiden i en säker miljö, vilket gör det lättare för oss att planera vad vi skulle göra under vår semester. Restaurangen har ett brett utbud av mat för familjer också.

  'Ciudad de Granada' travelled on Ciudad de Granada

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Utmräkt resa"

  Bra serivce, rent och proffsig personal. Bra resa. Tack.

  'Ciudad de Granada' travelled on Ciudad de Granada

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Strålande!"

  Ett topp fartyg, inga klagomål. Kund service, renlighet och vänlig personal.

  'Ciudad de Granada' travelled on Ciudad de Granada

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Arrecife

Arrecife är en stad på ön Lanzarote som tillhör Kanarieöarna. Staden har fått sitt namn från stenreven (Arrecife betyder rev på spanska)som täcker stranden i staden. Staden ligger på östkusten och har en hamn som har färjor som går till de andra öarna i ögruppen och till andra destinationer i Europa och fastlandet i Afrika.

Besöksattraktioner är bl.a. El Charco de San Gines som är en saltvattenslagun i stadens centrum omvigen av fiskarstugor. Där finns också La Casa de Los Arroyo, en patriarkalisk bostad som är en symbol för Arrecife och är ett historiskt monument som innehåller "Blas Cebrera", ett vetenskapligt center.

Destinationer dit det går att ta sig från hamnen är bl.a. Cadiz, Las Palmas, Santa Cruz de la Palma och Huelva.


Guide till Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria, är huvudstaden på ön Gran Canaria på Kanarieöarna, Spanien. Det är beläget i den nordöstra delen av ön och ligger i storslagen natur som består av två vikar och deras vackra stränder; Playa de las Canteras och Playa de las Alcaravaneras. Las Palmas grundades 1478, har ett viktigt historiskt och kulturarv, som till stor del finns i stadsdelen Vegueta, den äldsta delen av staden, vilket förklarades som världsarv av UNESCO 1990. Staden har en imponerande infrastruktur av hotell och lägenheter och dess hamn, Puerto de La Luz, är en av de viktigaste i Europa, vilket ger staden en mycket kosmopolitisk bild. Det finns mycket att hålla besökarna upptagna i Las Palmas. Oavsett om du bor i stads eller resa till huvudstaden från andra ställen på ön, är du garanterad en mängd val som förgyller din semester. Besökarna kommer att hitta den bästa av två världar, med en lång sandstrand och det liv och rörelse i stadslivet.

Från stadens hamnfärjetrafik ger anslutningar till flera öar (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Teneriffa) och även södra Spanien (Huelva och Cádiz).


Arrecife till Las Palmas Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Fred Olsen Express 06:00 16:00 10 timmar Ons, Lör
Fred Olsen Express 06:00 17:40 11 timmar 40 minuter Tis, Tors, Fre, Sön
Naviera Armas 11:30 18:00 6 timmar 30 minuter Tis, Ons, Tors, Fre, Lör
Naviera Armas 11:30 18:30 7 timmar Sön
Naviera Armas 15:30 20:30 5 timmar Mån

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.