Cadiz
Arrecife
Färjor till Lanzarote
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Cadiz - Arrecife är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Cadiz till Arrecife

Cadiz Arrecife-rutten går mellan Spanien och Lanzarote. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Naviera Armas. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 27 timmar.

Färjetrafiken på Cadiz Arrecife-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Cadiz till Arrecife färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Spanien till Lanzarote
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Cadiz till Arrecife?

  Färjeresan från Cadiz till Arrecife tar ungefär 27h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Cadiz till Arrecife?

  Priserna för färjan mellan Cadiz - Arrecife varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 845 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Cadiz - Arrecife?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Cadiz och Arrecife, dessa är
  • Naviera Armas
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Cadiz - Arrecife?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Cadiz - Arrecife, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Cadiz - Arrecife?

  Ja, mellan Cadiz - Arrecife kan du resan utan bil med
  • Naviera Armas
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Cadiz - Arrecife?

  Ja, du kan resa med bil mellan Cadiz - Arrecife med
  • Naviera Armas
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Cadiz - Arrecife?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Cadiz till Arrecife?

  Det är uppskattningsvis 623 sjömil mellan Cadiz och Arrecife.

Guide till Cadiz

Cadiz är en hamnstad i sydvästra Spanien och är huvudstaden i provinsen med samma namn. Staden har varit basen för den spanska flottan sen 1700-talet och är den äldsta staden som alltid har haft invånare och en av de äldsta städerna i sydvästra Europa. Beöskare kan njuta av stadens fantastika vyer och många historiska landmärken i. Staden är känd för sina antika kvarter såsom El Populo, La Vina och Santa Maria.

En av de mest kända landmärkena är katedralen som är belägen ovanpå platsen för en äldre katedral som färdigställdes år 1260, men som brann ner 1596. Den nuvarande katedralen, som mestadels är byggd i barockstil, började byggas år 1776 och tog 116 år att färdigställa.

I hamnen finns fiske, segling, handel, och passagerartrafik. Från hamnen kan passagerarna ta en färja till Arrecife, Las Palmas och Santa Cruz de Tenerife.


Guide till Arrecife

Staden Arrecife ligger på ön Lanzarote, en av de spanska Kanarieöarna. Staden, som har en hamn ligger på öns östkust. Arrecife är en pulserande, kosmopolitisk stad full av kultur och historia. Namnet kommer från det spanska ordet för rev och hänvisar till de vulkaniska klippformationer som ligger ut mot havet och skyddar den pittoreska hamnen. Arrecife började livet som en liten fiskeby på 1500-talet tills det växte och blev till slut öns huvudstad 1852. Idag är det väl känt som en fristad för shoppare! Med gatorna som kantas av butiker, high-end butiker som säljer designermärken och fynd galore, besöker många människor Arrecife för sina ändlösa shoppingmöjligheter. Arrecife har också en egen strand, Playa del Reducto med gyllene sand och varma och lugna vatten. En härlig strandpromenad löper hela vägen från detta område till stadens nästa strand, Playa del Cable, vilket är cirka 2 km västerut.

Färjor från stadens hamn avgår vanligtvis till de andra öarna i Kanarieöarna och även till andra destinationer i Europa och på Afrika-kontinenten.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.