A-Ships Management S.A
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

A-Ships Management S.A

A-Ships Management S.A. är ett grekiskt rederi med säte i Aten som förbinder södra Italien med många hamnar i Albanien och västra Grekland, inklusive de joniska öarna.

År 1990 infördes färjor som går året runt mellan Italien och Grekland, och under de följande decennierna har företaget utökat sina rutter och köpt större fartyg för att möta marknadens växande krav. A-Ships Management S.A:s tidtabell omfattar nu avgångar från Brindisi, Italien, till Ignoumenitsa och Korfu i Grekland, samt den populära rutten över Adriatiska havet till Vlora i Albanien.

Visa A-Ships Management S.A tidtabeller, priser och boka A-Ships Management S.A biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför A-Ships Management S.A med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Ombord A-Ships Management S.A

Alla rutter med A-Ships Management S.A

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.