COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Vlora - Brindisi är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Vlora till Brindisi färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Albanien till Italien

Rederier som åker mellan Vlora och Brindisi

  • 6 Sailings Weekly 6 hr
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 5 hr 45 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 5 hr 15 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Vlora till Brindisi

 • "Reste mellan Vlore, Albanien och Brindis Italien"

  +Lätt att boka via nätet. Trevlig personal på färjan. -Färjan håller inte tidtabellen. Jättesmutsig inredning i restaurangen. Toalettdörrens lås trasig. Jättesmutsig toalett.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Vlora till Brindisi

Vlora Brindisi-linjen går mellan Albanien och Italien och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Red Star Ferries kör upp till 6 gånger vecka, European Ferries 4 gånger per vecka & A-Ships Management S.A kör upp till 3 gånger vecka.

Det är totalt 13 avgångar vecka på sträckan Vlora Brindisi mellan Albanien och Italien ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Vlora

Vlora är en stad och den näst största hamnen i Albanien och ligger på Vlorabukten, en vik av Adriatiska havet, och är nästan helt omgiven av berg. Stadens hamn ligger bara 130 km från Salentokusten i Italien och är närmast Bari av alla hamnar. Beläget vid ingången till Vlorabukten är den närliggande ön Sazan och själva staden är omgiven av vackra små trädgårdar och olivlundar. Valonia, mängdnamnet för ekollonkoppar som erhållits i närliggande ekskogar och (på grund av dess kemiska derivat) som används av garvare, har fått sitt namn från Valona, det gamla namnet på Vlore. Staden kan spåra sin historia tillbaka till det 6:e århundradet f.Kr. då den grundades som en antik grekisk koloni och har varit kontinuerligt bebodd sedan dess. På grund av utvecklingen av turismen under senare år har pubar, nattklubbar, restauranger och barer öppnats, särskilt inom området för "Cold Water" (Uji jag Ftohte), ca 3 km från centrum av staden.

Från stadens hamn finns 3 avgångar per vecka till Brindisi i Italien med en överfart på ca 5 timmar.


Guide till Brindisi

Den italienska hamnstaden Brindisi ligger vid Adriatiska kusten i regionen Apulien i landet. Liksom många av de andra städerna på Puglia I adriatiska kusten, är Brindisi historia oupplösligt knuten till den mark som ligger över havet i öster. Tack vare sin stora naturliga hamn, staden har alltid varit och fortsätter att vara, en av Italiens viktigaste hamnar. Idag är det den viktigaste utgångspunkten för bilfärjor på väg till Grekland och på Balkan, men under grekiska och framför allt romartiden och under medeltiden, tjänade många andra ändamål. Det finns många saker att göra och se i staden inklusive Castello Svevo (eller slott Grande) och Aragonien slott. Den förstnämnda byggdes av kejsar Fredrik II och har en trapetsoid plan med massiva fyrkantiga torn. Den senare byggdes av kung Ferdinand I av Neapel i slutet av 1500-talet på S. Andrea ön som vetter mot stadens hamn.

Från stadens hamn går det färjor till destinationer inklusive Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos och Patras.