Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Brindisi hamn

 • Brindisi hamn med bil

  För att komma till Brindisi hamn från norr, följ motorvägen till Bari och ta A14 till Ionic och Tyrrenska regionerna. Följ därefter SS106 till Kalabrien och ta motorvägen till Potenza, genom Salerno och Neapel.

 • Brindisi hamn med tåg

  Brindisi är belägen i huvudvägen som går från Milano genom Bologna och Bari. Ni kan också ta tåg till städer i Kalabrien och Kampanien.

 • Brindisi hamnadress

  Viale Regina Margherita, 1 - 72100 Brindisi

 • Brindisi övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Brindisi färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Brindisi övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Brindisi färjetjänster

Guide till Brindisi

Hur tar man sig runt I Brindisi?

På Brindisi flygplats kan man hyra bi loch de flesta biluthyrningfiromor är representerade. Brindisi utgör en viktig järnvägsknut i Apulien. Från järnvägsstationen på Via Bastioni Carlo V. kan man ta regionaltåget till exempelvis Lecce, Bari och Taranto.

Vad kan man göra I Brindisi?

Fästningen mittemot hamnen i Brindisi byggdes på 1400-talet av Ferdinand I av Aragon som försvar mot attacker från havet. Den äldre delen med rött murverk kallas ibland för Alfonsino slott. Stadens mest sevärda kyrka är San Giovanni al Sepolcro (1000-1100-talet). Det finns ett antal större museer i Brindisi. Museo Archeologico Provinciale F. Ribezzo, det arkeologiska museet vid piazza Duomo visar stadens historia och utveckling genom flera årtusenden. Etnografiska museet, Museo Etnico della Civilta Salentina Agrilandia Museum, ger besökarna en inblick t.ex. den syditalienske bondens vardagsliv genom historien. Museo diocesano Giovanni Tarantini visar samlingar med målningar, statyer, inredning och kläder från kyrkans värld.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.