COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Durres - Bari är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Durres till Bari färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Albanien till Italien

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Durres och Bari

  • 3 Sailings Weekly 8 hr
  • Get price
  • 10 Sailings Weekly 9 hr
  • Get price
  • 12 Sailings Weekly 8 hr 45 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Durres till Bari

 • "Good trip"

  Good ferry

  'Rigel II' travelled on Rigel II

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Durres till Bari

Durres Bari-linjen går mellan Albanien och Italien och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Adria Ferries kör upp till 3 gånger vecka, Ventouris Ferries 10 gånger per vecka & Grandi Navi Veloci kör upp till 12 gånger vecka.

Det är totalt 25 avgångar vecka på sträckan Durres Bari mellan Albanien och Italien ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Durres

Durres är en stad i Albanien och ligger på den centrala albanska kusten cirka 33 km väster om huvudstaden Tirana. Durres är den näst största staden i Albanien och är en av de äldsta och ekonomiskt betydelsefulla i landet. Staden ligger vid kusten på en av de smalaste punkterna i Adriatiska havet med den italienska hamnen i Bari cirka 300 km bort och Brindisi 200 km bort. Staden har också Albaniens största hamn.

Några viktiga byggnader i Durres omfattar huvudbiblioteket, kulturcentret med Alexander Moissi Theatre, Estrada teatern, dockteatern och den filharmoniska orkestern. Det finns också flera museer som Durres arkeologiska museum, kungliga villan i Durres och Museum of History (hus Alexander Moissi).

Staden är värd för Durres Ancient City Wall även kallad Durres slott och den största amfiteatern på Balkan ligger i staden nära hamnen. Denna konstruktion från 100-talet är under övervägande för att förklaras som världsarv av Unesco.

Färjedestinationer tillgängliga från hamnen inkluderar Bari, Ancona, Trieste och Brindisi.


Guide till Bari

Bari är en stor hamnstad belägen vid Adriatiska kusten och är huvudstad i den italienska regionen Apulien. Staden är inte ett stort turistmål, men den har några sevärdheter och har ett bra läge för att utforska en attraktiv del av Italien. Baris historiska centrum ligger på en udde når in i Adriatiska havet. Detta område har byggts på i årtusenden, men de flesta av arkeologi är begravd under klustret av smala gränder som utgör Vecchia Bari. Kvartalet är känd för att vara förvirrande och besökarna kommer säkert att förlora sin känsla av riktning. Mellan hjärtat av Gamla stan och havet finns Baris mest berömda kyrka, den romanska Basilica di San Nicola. Det är tillägnad St Nicholas och byggdes för att hysa hans kvarlevor, som fortfarande ligger i kryptanen. Detta är en viktig religiös destination och det finns ett kapell i kryptan tillägnad ortodoxa pilgrimer. I huvuddelen av kyrkan finns flera anmärkningsvärda sevärdheter inklusive en utstuderat sten baldakin över altaret och en marmors biskopsstol, känd som Cattedra di Elia, daterad till omkring 1100-talet.

Från hamnen i Bari avgår färjormot Durres, Igoumenista, Kefalonia, Korfu, Patras, Kotor och Dubrovnik.