Adria Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Adria Ferries

Adria Ferries åker mellan de italienska hamnstäderna Ancona, Bari och Triesti och Durres, Albaniens näst största stad.

Adria Ferries, som står för den huvudsakliga sjöförbindelsen mellan Albanien och Italien, grundades 2004 och har transporterat över 2,5 miljoner passagerare och 700 000 fordon sen dess. År 2014 var företaget marknadsledande inom transport mellan de två länderna och hade en av de största flottorna.

Den första farkosten i flottan, AF Michela, hette tidigare Conero Riviera och har plats för 800 passagerare, medan AF Claudia, en av Adriatiska havets största färjor, har plats för 1500 passagerare fördelade på sina 280 lyxiga hytter. Under 2009 lades AF Francesa till flottan för att trafikera rutten mellan Bari och Durres. Flottan utökades med fartygen AF Marina 2012 och Aurelia två år senare.

Visa Adria Ferries tidtabeller, priser och boka Adria Ferries biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Adria Ferries med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Adria Ferries

  • "Älskar denna färjan!"

    Jag var ombord i mer än 10 månader som 3: e ingenjör och verkligen haft min vistelse. Hoppas att få komma tillbaka ombord snart igen!

    Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.