Brindisi
Vlora
Färjor till Albanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Brindisi - Vlora är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Brindisi till Vlora

Brindisi Vlora-linjen går mellan Italien och Albanien och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Red Star Ferries kör upp till 3 gånger vecka, European Ferries 7 gånger per vecka & A-Ships Management S.A kör upp till 7 gånger vecka.

Det är totalt 17 avgångar vecka på sträckan Brindisi Vlora mellan Italien och Albanien ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Albanien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Brindisi till Vlora?

  Färjeresan från Brindisi till Vlora tar ungefär 7h 20m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Brindisi till Vlora?

  Priserna för färjan mellan Brindisi - Vlora varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 194 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Brindisi - Vlora?

  3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Brindisi och Vlora, dessa är
  • Red Star Ferries
  • European Ferries
  • A-Ships Management S.A
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Brindisi - Vlora?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Brindisi - Vlora, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Brindisi - Vlora?

  Ja, mellan Brindisi - Vlora kan du resan utan bil med
  • Red Star Ferries
  • European Ferries
  • A-Ships Management S.A
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Brindisi - Vlora?

  Ja, du kan resa med bil mellan Brindisi - Vlora med
  • Red Star Ferries
  • European Ferries
  • A-Ships Management S.A
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Brindisi - Vlora?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Red Star Ferries
  • European Ferries
 • Vad är avståndet från Brindisi till Vlora?

  Det är uppskattningsvis 91 sjömil mellan Brindisi och Vlora.

Guide till Brindisi

Brindisi är en stad som ligger i Apuliaregionen i Italien, på kusten till adriatiska havet. Stadens hamn spelar en viktig roll i regionens byteshandel med Grekland och mellanöstern. Hamnen är en naturlig hamn, som penetrerar djupt in i regionens adriatiska kust. Staden bevarar viktiga arkeologiska fynd och kustlinjer, speciellt den norra kusten där det finns många sanddyner och stränder. Gårdsturism spelar en viktig roll med vin eller olivolja. Brindisis turism är mestadels beroende av de italienska turisterna (74% jämfört med 26% internationella) och är väldigt säsongsbetonad.

Överfarter från Brindisi till Kefalonien traffikeras av Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi har färjor från Brindisi till Paxi och Korfu i Grekland, tillsammans med Fragline, Blue Star Ferries och Hellenic Mediterranean Lines som också har färjor till Korfu. Ett antal färjerederier har överfarter från Brindisi till Igoumenitsa och den grekiska ön Zante kan nås med Hellenic Mediterranean Lines. Till sist har både Adriatica di Navigazione och Hellenic Mediterranean Lines överfarter till Patras.


Guide till Vlora

Den albanska staden Vlora, känd som Valona, ligger i den sydvästra delen av landet, där Adriatiska havet och Joniska havet möts. Vlora har ett vackert läge eftersom det är porten till den albanska rivieran, vilket är en pärla i albanska turistindustrin. Staden med sina breda boulevarder, dekorerade av enorma palmer, har en verklig södra Medelhavsområds känsla. Det ligger framför Karaburuni halvön och Sazani Island, nära ett antal sandiga och steniga stränder och natursköna berg. De äldsta spåren av civilisationen i staden går tillbaka till den sjätte århundradet f.Kr. I forna tider började stadslivet som en port, och var känd som Aulona, och var känd för sina olivlundar och vinodlingar. Under den fjärde talet var det ofta nämns som en hamningång för fartyg som transporterade gods från hamnarna i Otranto och Brindisi, samt en viktig anhalt mellan de välmående antika städerna Apollonia och Butrint. Efter nedgången av Apollonia och Orichum blev det den främsta hamnen i Illyrien. Vlora är Albaniens näst största hamn och har reguljära färjeförbindelser med de italienska hamnarna Bari och Brindisi.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.