Brindisi
Vlora
Färjor till Albanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Brindisi till Vlora

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 20 avångar i veckan mellan Brindisi och Vlora. Denna sträcka trafikeras av 5 rederier, A-Ships Management S.A, European Ferries, European Seaways, Red Star Ferries & Starlines. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Brindisi och Vlora.

Tidtabeller Brindisi till Vlora

Färjor mellan Brindisi och Vlora avgår vanligtvis från Brindisi, ca 11:30. Överfarten tar ungefär 7h 24m.

Färjepriser mellan Brindisi och Vlora

Priserna på en överfast från Brindisi till Vlora varierar oftast mellan 2057kr och 7784kr*. Genomsnittspriset är 4582kr*. De billigaste priserna mellan Brindisi och Vlora är ca 539kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2967kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5162kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Vlora och Brindisi?

Det är ungefär 105.7 miles (170.1km) eller 91.8 sjömil mellan Brindisi och Vlora.

Kan jag resa med bil mellan Brindisi och Vlora?

Ja, med A-Ships Management S.A, European Ferries, European Seaways, Red Star Ferries, Starlines kan du resa med bil på sträckan mellan Brindisi och Vlora. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Brindisi och Vlora.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Brindisi och Vlora?

Ja, fotpassagerare kan resa med A-Ships Management S.A, European Ferries, European Seaways, Red Star Ferries, Starlines mellan Brindisi och Vlora.

Brindisi till Vlora färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Albanien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Brindisi - Vlora Sammanfattning av rutt
Land för avresa Italien
Destination Land Albanien
Antal operatörer 5
Operatörer A-Ships Management S.A, European Ferries, European Seaways, Red Star Ferries & Starlines
Genomsnittligt pris 4698 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 3
Genomsnittliga veckovisa avgångar 21
Genomsnittlig seglingstid 7h 19m
Snabbaste seglingstid 6h 0m
Första färjan 11:30
Sista färjan 23:59
Avstånd 91 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Brindisi till Vlora?

  Färjeresan från Brindisi till Vlora tar ungefär 6h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Brindisi till Vlora?

  Priserna för färjan mellan Brindisi - Vlora varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 194 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Brindisi - Vlora?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Brindisi och Vlora, dessa är
  • A-Ships Management S.A
  • Starlines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Brindisi - Vlora?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Brindisi - Vlora, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Vad är avståndet från Brindisi till Vlora?

  Det är uppskattningsvis 91 sjömil mellan Brindisi och Vlora.

Guide till Brindisi

Brindisi är en stad som ligger i Apuliaregionen i Italien, på kusten till adriatiska havet. Stadens hamn spelar en viktig roll i regionens byteshandel med Grekland och mellanöstern. Hamnen är en naturlig hamn, som penetrerar djupt in i regionens adriatiska kust. Staden bevarar viktiga arkeologiska fynd och kustlinjer, speciellt den norra kusten där det finns många sanddyner och stränder. Gårdsturism spelar en viktig roll med vin eller olivolja. Brindisis turism är mestadels beroende av de italienska turisterna (74% jämfört med 26% internationella) och är väldigt säsongsbetonad.

Överfarter från Brindisi till Kefalonien traffikeras av Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi har färjor från Brindisi till Paxi och Korfu i Grekland, tillsammans med Fragline, Blue Star Ferries och Hellenic Mediterranean Lines som också har färjor till Korfu. Ett antal färjerederier har överfarter från Brindisi till Igoumenitsa och den grekiska ön Zante kan nås med Hellenic Mediterranean Lines. Till sist har både Adriatica di Navigazione och Hellenic Mediterranean Lines överfarter till Patras.


Guide till Vlora

Den albanska staden Vlora, känd som Valona, ligger i den sydvästra delen av landet, där Adriatiska havet och Joniska havet möts. Vlora har ett vackert läge eftersom det är porten till den albanska rivieran, vilket är en pärla i albanska turistindustrin. Staden med sina breda boulevarder, dekorerade av enorma palmer, har en verklig södra Medelhavsområds känsla. Det ligger framför Karaburuni halvön och Sazani Island, nära ett antal sandiga och steniga stränder och natursköna berg. De äldsta spåren av civilisationen i staden går tillbaka till den sjätte århundradet f.Kr. I forna tider började stadslivet som en port, och var känd som Aulona, och var känd för sina olivlundar och vinodlingar. Under den fjärde talet var det ofta nämns som en hamningång för fartyg som transporterade gods från hamnarna i Otranto och Brindisi, samt en viktig anhalt mellan de välmående antika städerna Apollonia och Butrint. Efter nedgången av Apollonia och Orichum blev det den främsta hamnen i Illyrien. Vlora är Albaniens näst största hamn och har reguljära färjeförbindelser med de italienska hamnarna Bari och Brindisi.


Brindisi till Vlora Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/11/2023 och 2023-12-03


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Starlines 23:00 06:00 7 timmar Tis, Tors, Lör, Sön

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.