Bari
Bar
Färjor till Montenegro
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Bari - Bar är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja Bari Bar

Bari Bar-rutten går mellan Italien och Montenegro. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Jadrolinija. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 11 timmar.

Färjetrafiken på Bari Bar-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Montenegro
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Bari till Bar?

  Färjeresan från Bari till Bar tar ungefär 11h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Bari till Bar?

  Priserna för färjan mellan Bari - Bar varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Bari - Bar?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Bari och Bar, dessa är
  • Jadrolinija
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Bari - Bar?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Bari - Bar, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Bari - Bar?

  Ja, mellan Bari - Bar kan du resan utan bil med
  • Jadrolinija
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Bari - Bar?

  Ja, du kan resa med bil mellan Bari - Bar med
  • Jadrolinija
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Bari - Bar?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Jadrolinija
 • Vad är avståndet från Bari till Bar?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Bari och Bar.

Guide till Bari

Bari är huvudstaden i provinsen Bari i Apuliaregionen vid det adriatiska havet, Italien. Staden är känd för sin hamn och sitt universitet. Några av sevärdheterna i staden är Basilica di San Nicola och Bari katedral. Basicilia di San Nicola grundades 1087 för att kunna ta emot kvarlevorna av Sankt Nicholas som nu vilar under altaret i kryptan. Bari katedral, som är dedikerad till Sankt Sabinus av Canosa började byggas år 1034 och var färdig år 1178 efter att originalbyggnaden förstördes år 1156.

Hamnen i Bari är en av de viktigaste i regionen och är en port mellan Italien och mellanöstern och balkanregionerna. Det finns två olika hamnar i Bari. Nära gamla stan finns den gamla hamnen som används för små båtar och fiskebåtar, och den nya hamnen används för större passagerarfärjor som åker till Grekland och Albanien. Den nya hamnen är modern och har både korttids- och långtidsparkering. Färjorna åker till bl.a. Durres, Kefalonien, Korfu, Patras, Kotor och Dubrovnik. Överfarter till Korfu tar 8 tim och finns bara tillgängliga under sommarmånaderna. Överfarter till Igoumenitsa tar 9,5 tim och är också bara tillgängliga under sommaren.


Guide till Bar

Kuststaden Bari är en stor hamnstad belägen i södra Montenegro vid Adriatiska havets kust. Montenegro är beläget i sydöstra Europa och gränsar till Kroatien i väster, Bosnien och Hercegovina i nordväst, Serbien i nordöst, Kosovo i öster och Albanien till sydöst. Den viktigaste platsen i Bari är Stari Bar, även känd som Old Bar. Stari Bar, till skillnad från de nyare delarna av staden, inte nära havet men ligger på en kulle, där den först restes av Illyrians som en befäst stad. Inne i Stari Bar kommer turister för och titta på resterna av de två viktigaste kyrkorna i den gamla staden, St Catherine (14: e århundradet) och St. Veneranda (15: e århundradet), tillsammans med kyrkan St Nikola, uppfördes 1288 och massiva akvedukt som medföljer staden med färskvatten.

Staden är också känd för sin sommarfestival, en multi-arts manifestation av sommarsäsongen-en händelse som verkligen ger liv till denna lilla stad, vilket gör det inte bara en viktig trafik stopp för Montenegromen en verkligt trevlig och intressant plats att besöka.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.