Bari
Durres
Färjor till Albanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Bari - Durres är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Bari till Durres

Bari Durres-linjen går mellan Italien och Albanien och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Adria Ferries kör upp till 12 gånger vecka, Ventouris Ferries 12 gånger per vecka & Grandi Navi Veloci kör upp till 12 gånger vecka.

Det är totalt 36 avgångar vecka på sträckan Bari Durres mellan Italien och Albanien ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Albanien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Bari till Durres?

  Färjeresan från Bari till Durres tar ungefär 8h 35m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Bari till Durres?

  Priserna för färjan mellan Bari - Durres varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 215 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Bari - Durres?

  3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Bari och Durres, dessa är
  • Adria Ferries
  • Ventouris Ferries
  • Grandi Navi Veloci
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Bari - Durres?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Bari - Durres, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Bari - Durres?

  Ja, mellan Bari - Durres kan du resan utan bil med
  • Adria Ferries
  • Ventouris Ferries
  • Grandi Navi Veloci
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Bari - Durres?

  Ja, du kan resa med bil mellan Bari - Durres med
  • Adria Ferries
  • Ventouris Ferries
  • Grandi Navi Veloci
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Bari - Durres?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Adria Ferries
  • Ventouris Ferries
  • Grandi Navi Veloci
 • Vad är avståndet från Bari till Durres?

  Det är uppskattningsvis 155 sjömil mellan Bari och Durres.

Så tycker våra kunder om Färjor från Bari till Durres

 • "Good trip"

  Good ferry

  'Rigel II' travelled on Rigel II

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Bari

Bari är huvudstaden i provinsen Bari i Apuliaregionen vid det adriatiska havet, Italien. Staden är känd för sin hamn och sitt universitet. Några av sevärdheterna i staden är Basilica di San Nicola och Bari katedral. Basicilia di San Nicola grundades 1087 för att kunna ta emot kvarlevorna av Sankt Nicholas som nu vilar under altaret i kryptan. Bari katedral, som är dedikerad till Sankt Sabinus av Canosa började byggas år 1034 och var färdig år 1178 efter att originalbyggnaden förstördes år 1156.

Hamnen i Bari är en av de viktigaste i regionen och är en port mellan Italien och mellanöstern och balkanregionerna. Det finns två olika hamnar i Bari. Nära gamla stan finns den gamla hamnen som används för små båtar och fiskebåtar, och den nya hamnen används för större passagerarfärjor som åker till Grekland och Albanien. Den nya hamnen är modern och har både korttids- och långtidsparkering. Färjorna åker till bl.a. Durres, Kefalonien, Korfu, Patras, Kotor och Dubrovnik. Överfarter till Korfu tar 8 tim och finns bara tillgängliga under sommarmånaderna. Överfarter till Igoumenitsa tar 9,5 tim och är också bara tillgängliga under sommaren.


Guide till Durres

Durres är en stad på västkusten I Albanien och har Adriatiska havet som närmsta granne. Det är ungefär 35km från Tirana, huvudstaden i Albanien och 30km från Tiranas internationella flygplats. Staden ligger på kustremsan vilket är en av de smalaste punkterna till Adriatiska havet med den italienska hamnen Bari endast 300km bort och Brindisi 200km. Durres är en av de största städerna med en av de största hamnarna i Albanien. Staden har funnits sedan 627 före kristus. Staden är hem till Durres antika mur och Durres slott har en av de äldsta antika teatrarna i Balkan, denna teater ligger nära hamnen. Just nu håller man på och renoverar för att sedan bli förklarad som ett av UNESCOS världsarv. Många viktiga byggnader i Durres son finns är bibliotek, kulturcenter med ett Aleksander Moisiu teatern, Estrada teatern, dockteatern och den klassiska orkestern. Det finns även ett flertal museum som Durres arkeologiska museum, det kungliga huset av Durres och det historiska museet.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.