Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Durres hamn

  • Durres hamn med bil

    Från Tirana ta motorvägen E852/SH3 och fortsätt ca 12 km och fortsätt sedan på SH2 och följ skyltar mot Durr-S. Från nordväst följ E762/SH1 och sedan SH2 till Durres. Från sydväst kör nordväst på SH4, ta TIRAN/RINAS ramp och köra upp på SH2 och fortsätt ca 18 km innan avfart: vid den första rondellen ta den andra avfarten och vid den andra rondellen ta den första avfarten till E852/SH3 och vid den tredje rondellen ta den andra avfarten upp på SH2 för DURR-S; sedan fortsätt ca 17 km till Durres.

  • Durres hamnadress

    Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albanien

  • Durres övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Durres färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Durres övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Durres färjetjänster

Guide till Durres

Guide till Durres

Durres är den äldsta och en av de mest ekonomiskt betydelsefulla städerna i Albanien. Det ligger på den centrala kusten cirka 32 km väster om huvudstaden Tirana, vid en av de smalare punkterna i Adriatiska havet. Staden grundades som Epidamnos i 627 f.Kr. av grekiska kolonister från Korint och Korfu. Sitt geografiska läge var mycket fördelaktig, att förläggas omkring en naturlig stenig hamn som var omgiven av inre träsk och höga klippor på havssidan, vilket gör staden mycket svårt att angripa från antingen land-eller sjövägen. Durres idag är en viktig länk till Västeuropa på grund av dess hamn och dess närhet till den italienska hamnstäderna, särskilt Bari.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.