Bar
Bari
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Bar - Bari är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Bar till Bari

Bar Bari-rutten går mellan Montenegro och Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Jadrolinija. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 11 timmar.

Färjetrafiken på Bar Bari-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Montenegro till Italien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Bar till Bari?

  Färjeresan från Bar till Bari tar ungefär 11h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Bar till Bari?

  Priserna för färjan mellan Bar - Bari varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 167 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Bar - Bari?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Bar och Bari, dessa är
  • Jadrolinija
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Bar - Bari?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Bar - Bari, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Bar - Bari?

  Ja, mellan Bar - Bari kan du resan utan bil med
  • Jadrolinija
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Bar - Bari?

  Ja, du kan resa med bil mellan Bar - Bari med
  • Jadrolinija
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Bar - Bari?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Jadrolinija
 • Vad är avståndet från Bar till Bari?

  Det är uppskattningsvis 144 sjömil mellan Bar och Bari.

Guide till Bar

Bar är en kuststad i södra Montenegro och en stor hamnstad. Ett av de äldsta monumenten i området och den äldsta kristna religiösa byggnaden i Montenegro är i Bar Triconchkyrkan, som är från 500-talet, vars kvarlevor finns i stadens centrum. Det är här som "Krönikan om prästen av Duklja" ("Ljetopis popa Dukljanina") skapades under den senare halvan av 1100-talet. Det är regionens viktigaste medeltidslitteratur- och historieverk. Förutom att vara Montenegros huvudhamn, så är Bar med omnejd också en stor turistdestination. Idag är Bar en modern stad, nästan helt byggd efter andra världskriget, med moderna byggnader, vida boulevarder och gott om parkeringsplatser.

Montenegro ligger i sydöstra Europa och har kust mot adriatiska havet i sydväst och gränsar till Kroatien i väst, Bosnien Herzegovina i nordväst, Serbien i nordöst, Kosovo i öst och Albanien i sydöst.

Färjor från Bar seglar vanligtvis till Bari i Italien.


Guide till Bari

Bari är en stor hamnstad belägen vid Adriatiska kusten och är huvudstad i den italienska regionen Apulien. Staden är inte ett stort turistmål, men den har några sevärdheter och har ett bra läge för att utforska en attraktiv del av Italien. Baris historiska centrum ligger på en udde når in i Adriatiska havet. Detta område har byggts på i årtusenden, men de flesta av arkeologi är begravd under klustret av smala gränder som utgör Vecchia Bari. Kvartalet är känd för att vara förvirrande och besökarna kommer säkert att förlora sin känsla av riktning. Mellan hjärtat av Gamla stan och havet finns Baris mest berömda kyrka, den romanska Basilica di San Nicola. Det är tillägnad St Nicholas och byggdes för att hysa hans kvarlevor, som fortfarande ligger i kryptanen. Detta är en viktig religiös destination och det finns ett kapell i kryptan tillägnad ortodoxa pilgrimer. I huvuddelen av kyrkan finns flera anmärkningsvärda sevärdheter inklusive en utstuderat sten baldakin över altaret och en marmors biskopsstol, känd som Cattedra di Elia, daterad till omkring 1100-talet.

Från hamnen i Bari avgår färjormot Durres, Igoumenista, Kefalonia, Korfu, Patras, Kotor och Dubrovnik.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.