Bar
Bari
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färja Bar Bari

Hos Direct Ferries kan du jämföra Montenegro till Italien färjor på Bar Bari färjerutt med vår snabba och enkla sökfunktion för tillgänglighet och bästa pris.

Få aktuella Bar Bari tidtabeller och priser med alla rederier och jämför innan du bestämmer dig för det alternativ som passar dig bäst.

Jämför flera olika överfarter och seglingstider för färjor mellan Bar Bari online nu genom att välja plats för avgång från sökfunktionen Bar Bari Tider & Priser och klicka på sök.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Montenegro till Italien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Bar - Bari?

  0 färjebolag trafikerar sträckan mellan Bar och Bari, dessa är
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Bar - Bari?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Bar - Bari, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Bar - Bari?

  Nej, du kan inte resa utan bil på denna sträcka.
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Bar - Bari?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Bar - Bari?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.

Guide till Bar

Bar är en kuststad i södra Montenegro och en stor hamnstad. Ett av de äldsta monumenten i området och den äldsta kristna religiösa byggnaden i Montenegro är i Bar Triconchkyrkan, som är från 500-talet, vars kvarlevor finns i stadens centrum. Det är här som "Krönikan om prästen av Duklja" ("Ljetopis popa Dukljanina") skapades under den senare halvan av 1100-talet. Det är regionens viktigaste medeltidslitteratur- och historieverk. Förutom att vara Montenegros huvudhamn, så är Bar med omnejd också en stor turistdestination. Idag är Bar en modern stad, nästan helt byggd efter andra världskriget, med moderna byggnader, vida boulevarder och gott om parkeringsplatser.

Montenegro ligger i sydöstra Europa och har kust mot adriatiska havet i sydväst och gränsar till Kroatien i väst, Bosnien Herzegovina i nordväst, Serbien i nordöst, Kosovo i öst och Albanien i sydöst.

Färjor från Bar seglar vanligtvis till Bari i Italien.


Guide till Bari

Bari är en stor hamnstad belägen vid Adriatiska kusten och är huvudstad i den italienska regionen Apulien. Staden är inte ett stort turistmål, men den har några sevärdheter och har ett bra läge för att utforska en attraktiv del av Italien. Baris historiska centrum ligger på en udde når in i Adriatiska havet. Detta område har byggts på i årtusenden, men de flesta av arkeologi är begravd under klustret av smala gränder som utgör Vecchia Bari. Kvartalet är känd för att vara förvirrande och besökarna kommer säkert att förlora sin känsla av riktning. Mellan hjärtat av Gamla stan och havet finns Baris mest berömda kyrka, den romanska Basilica di San Nicola. Det är tillägnad St Nicholas och byggdes för att hysa hans kvarlevor, som fortfarande ligger i kryptanen. Detta är en viktig religiös destination och det finns ett kapell i kryptan tillägnad ortodoxa pilgrimer. I huvuddelen av kyrkan finns flera anmärkningsvärda sevärdheter inklusive en utstuderat sten baldakin över altaret och en marmors biskopsstol, känd som Cattedra di Elia, daterad till omkring 1100-talet.

Från hamnen i Bari avgår färjormot Durres, Igoumenista, Kefalonia, Korfu, Patras, Kotor och Dubrovnik.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.