COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jadrolinija

Jadrolinija driver färjeöverfarter från Ancona och Bari i Italien till många hamnar i Kroatien samt ett antal inhemska kroatiska rutter inklusive Hvar, Dubrovnik, Split, Zadar och Stari Grad.

Jadrolinija har en hundra år lång tradition och är Kroatiens största rederi som transporterar över 11 miljoner passagerare och 2.8 miljoner fordon varje år.

När ni seglar med Jadrolinija kan ni nå många av öns attraktioner i Adriatiska havet och ni kommer att får en oförglömlig upplevelse på havet med utsikt över den vackra kusten.

Flottan består för närvarande av 55 fartyg som varierar från stora kryssningsfärjor, för de längre sträckorna, till mindre konventionella båtar som katamaraner och bärplansbåtar som huvudsakligen seglar till den kroatiska kusten. De flesta färjorna har restauranger, kafeer och bekväma hytter ombord för att göra överfarten så trivsam som möjligt.

Directferries.se jämnför Jadrolinija tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Alla rutter med Jadrolinija

Omdömen om Jadrolinija

  • "Sliten men charmig"

    En gammal båt som börjar bli sliten men med viss patina med ålderns rätt. Trevlig och uppmärksam besättning. Viner som serverades i riktiga glas och bra vägledning till riktigt bra croatiska viner, sköna bingar så natten blev bra. Helt okej frukost.

    Lӓs mer Läs mindre