Dubrovnik
Bari
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Dubrovnik till Bari

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 3 avångar i veckan mellan Dubrovnik och Bari. Sträckan mellan Dubrovnik och Bari trafikeras av Jadrolinija. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Dubrovnik och Bari.

Tidtabeller Dubrovnik till Bari

Färjor mellan Dubrovnik och Bari avgår vanligtvis från Dubrovnik, ca 07:00. Överfarten tar ungefär 7h 16m.

Färjepriser mellan Dubrovnik och Bari

Priserna på en överfast från Dubrovnik till Bari varierar oftast mellan 1448kr och 5101kr*. Genomsnittspriset är 2964kr*. De billigaste priserna mellan Dubrovnik och Bari är ca 812kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1962kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3978kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Bari och Dubrovnik?

Det är ungefär 131.1 miles (211.0km) eller 113.9 sjömil mellan Dubrovnik och Bari.

Kan jag resa med bil mellan Dubrovnik och Bari?

Ja, med Jadrolinija kan du resa med bil på sträckan mellan Dubrovnik och Bari. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Dubrovnik och Bari.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Dubrovnik och Bari?

Ja, fotpassagerare kan resa med Jadrolinija mellan Dubrovnik och Bari.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Dubrovnik - Bari Sammanfattning av rutt
Land för avresa Kroatien
Destination Land Italien
Antal operatörer 1
Operatörer Jadrolinija
Genomsnittligt pris 3044 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 3
Genomsnittlig seglingstid 7h 16m
Snabbaste seglingstid 6h 30m
Första färjan 07:00
Sista färjan 11:00
Avstånd 113 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Dubrovnik till Bari?

Färjeresan från Dubrovnik till Bari tar ungefär 6h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Dubrovnik till Bari?

Priserna för färjan mellan Dubrovnik - Bari varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 256 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Dubrovnik - Bari?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Dubrovnik och Bari, dessa är
  • Jadrolinija

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Dubrovnik - Bari?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Dubrovnik - Bari, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Dubrovnik till Bari?

Det är uppskattningsvis 113 sjömil mellan Dubrovnik och Bari.

Guide till Dubrovnik

Dubrovnik är en stad i Kroatien som ligger vid Adriatiska havet i Dalmatienregionen av landet. Staden har förklarats som världsarv av UNESCO och är en av de mest besökta resmålen i Medelhavet. Ett kännetecken för staden är dess murar som löper nästan 2 km runt staden. Murarna är mellan 4-6 meter tjocka på landsidan, men är mycket tunnare på havssidan. Systemet med tinnar och torn var avsedda att skydda staden. Väggarna i Dubrovnik har också varit en populär filmplats för HBO: s Game of Thrones, som använder väggarna som inspelningsplats för den fiktiva staden Kings Landing. Dubrovniks barockkatedral byggdes på 1800-talet, och rymmer en imponerande skatt med reliker av Blasius.

Dubrovnik färjeterminal ligger i Kantafigområdet av Gruz vik ca 3 km från Gamla stan. Alla färjor till och från Dubrovnik ankommer och avgår härifrån. Destinationer som betjänas av hamnen inkluderar Bari, Rijeka, Split, Stari Grad, Korcula och Mijet.


Guide till Bari

Bari är en stor hamnstad belägen vid Adriatiska kusten och är huvudstad i den italienska regionen Apulien. Staden är inte ett stort turistmål, men den har några sevärdheter och har ett bra läge för att utforska en attraktiv del av Italien. Baris historiska centrum ligger på en udde når in i Adriatiska havet. Detta område har byggts på i årtusenden, men de flesta av arkeologi är begravd under klustret av smala gränder som utgör Vecchia Bari. Kvartalet är känd för att vara förvirrande och besökarna kommer säkert att förlora sin känsla av riktning. Mellan hjärtat av Gamla stan och havet finns Baris mest berömda kyrka, den romanska Basilica di San Nicola. Det är tillägnad St Nicholas och byggdes för att hysa hans kvarlevor, som fortfarande ligger i kryptanen. Detta är en viktig religiös destination och det finns ett kapell i kryptan tillägnad ortodoxa pilgrimer. I huvuddelen av kyrkan finns flera anmärkningsvärda sevärdheter inklusive en utstuderat sten baldakin över altaret och en marmors biskopsstol, känd som Cattedra di Elia, daterad till omkring 1100-talet.

Från hamnen i Bari avgår färjormot Durres, Igoumenista, Kefalonia, Korfu, Patras, Kotor och Dubrovnik.


Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.