jadrolinija_dubrovnik

Dubrovnik

Trafikeras av JadrolinijaBari Dubrovnik rutten

Färjan Dubrovnik, som är namngedd efter den vackra kroatiska staden, har kapacitet för 1300 passagerare och ca 300 bilar. Ombord hittar du ett urval av hytter och flygplansliknande stolar att slappna av i, en restaurang med självservering med plats för 224 personer, konditori, bar/café med plats för 274 personer, videorum, bio, kapell, lekhörna, a la carte-restaurang och duty free shop.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Dubrovnik har 149 hytter med plats för upp till 459 passagerare. Hytterna har bäddar för 2, 3 eller 4 personer, insides eller utsides (havsutsikt). Det finns också vilstolar för de som inte vill boka en hytt och föredrar ett billigare alternativ.

Tillgänglighet

Alla internationella färjor har hissar från bildäck till passagerardäck.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Dubrovnik guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord Dubrovnik

jadrolinija_dubrovnik_bar jadrolinija_dubrovnik_corridor jadrolinija_dubrovnik_outside_deck jadrolinija_dubrovnik_reception jadrolinija_dubrovnik_self_service

Andra Jadrolinija färjor

Dubrovnik Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.