Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Korcula hamn

  • Korcula hamn med bil

    Korcula är belägen på den nordöstra spetsen av Korcula ön. Från fastlandet ta bilfärjan från Ploce till Trpanj (30 minuter), kör sedan över Pelješac halvön till bilfärjan från Orebic till Domince (15 minuter).

  • Korcula hamn med buss

    Det finns en avgång per dag från Dubrovnik (3 timmar) och Zagreb (12 timmar), och en avgång per vecka från Sarajevo (8 timmar). Det finns 6 dagliga avgångar från Korcula centrum till Vela Luka (1 timme), men tjänsten är begränsad på helgerna.

  • Korcula övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Korcula färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Korcula övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Korcula färjetjänster

Guide till Korcula

Guide till Korcula

Korcula är den sjätte största ön i Adriatiska havet och ligger på sydvästra kusten av Kroatien. Liksom de flesta av de kroatiska öarna var det grekerna som gav den ön namnet Korkyra Melaina eller "Black Korfu" för dess mörka och täta skogs utseende. Idag representerar ön Korcula en unik blandning av vacker natur, tusentals år av kulturell tradition och historia men även modern turism. Det finns många vackra stränder och vikar, lyxiga hotell, fritidshus, sekelgamla olivlundar och vinodlingar, gamla städer och byar.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.