TP Line
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

TP Line

TP LINE är ett kroatiskt företag som tillhandahåller regelbunden transporttjänst över Adriatiska havet, med två statligt subventionerade linjer från Dubrovnik och tre kommersiella färjor från Split och Makarska. Den mest populära rutten som TP LINE trafikerar är färjan från Split till Dubrovnik, som transporterade 70 000 passagerare mellan maj och oktober 2022.

De har för närvarande en flotta på 6 höghastighetsfärjor och har köpt 3 nya fartyg under 2022 för att trafikera sina kommersiella rutter i Kroatien. Dessa kallas Kolovare, Aenona, Puntamika, Arta, Anastazija och Nona Ana. De kan alla transportera ett stort antal passagerare under en enda resa och drivs av briljanta besättningar med många års erfarenhet av sjöfart.

Passagerare som reser med TP LINE uppmanas att anlända minst 15 minuter före planerad avgång. Den exakta positionen för varje färja kan följas via deras webbplats.

Använd directferries.se för att hitta TP Line tidtabeller, priser och för att boka biljetter med TP Line. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför TP Line med alternativa rederier.

Alla rutter med TP Line

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.