Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Dubrovnik hamn

  • Dubrovnik hamn med bil

    Ta E80/E65 och följ sedan skyltarna till Dubrovnik hamn.

  • Dubrovnik hamadress

    Obala S. Radica 40, Dubrovnik, Kroatien

  • Dubrovnik övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Dubrovnik färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Dubrovnik övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Dubrovnik färjetjänster

Guide till Dubrovnik

Hur tar man sig runt I Dubrovnik?

Staden är inte speciellt stor till ytan, och vill man ta sig runt i framför allt stadens äldre delar så är faktiskt en promenade som rekommenderas i första hand. Det är härligt att bara strosa runt i stan och uppleva den avslappnade atmosfären. Vill du ta dig utanför centrum så är det buss som rekommenderas. Samtliga linjer utgår från bussterminalen i centrala Dubrovnik. Taxi är ett relativt prisvärt alternativ om man ska utanför gamla stan

Vad kan man göra I Dubrovnik?

När du tröttnat på sol och bad kan det kanske passa med ett besök på ett museum? Trots stadens ringa storlek finns det faktiskt en del att välja på - det Maritima museet är nog vår favorit. Stadsmurarna är svåra att undvika, och ger en fantastisk utsikt över staden och havet samtidigt som de påminner om stadens långa historia. Här finns ett stort utbud av restauranger. Standarden varierar (tips: ju fler språk en meny är på desto sämre är maten) men hittar man rätt så kommer man inte att bli besviken över den mat och dryck som serveras.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.