Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Zadar hamn

  • Zadar hamn med bil

    Från rutt 8, följ Ante Starcevica, sedan sväng höger till Franje Tudmana och nästa vänster till Put Murvice. Därifrån följ skyltarna till hamnen.

  • Zadar hamnadress

    Liburnska obala 6/1, 23 000, Kroatien

  • Zadar övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Zadar färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Zadar övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Zadar färjetjänster

Guide till Zadar

Vad kan man göra I Zadar?

Alfred Hitchcock beskrev solnedgången i Zadar som världens vackraste, och här finns gott om häpnadsväckande vackra platser och företeelser – till exempel monumentet ’havsorgeln’ som består av pipor under kajen som ”spelas” av vågornas böljande rörelser. Samtidigt som man lyssnar till havets egen melodi kan man beundra den 22 meter stora ’solhälsningen’ på kajen, en cirkel som består av 300 glasplattor som fångar solens strålar och lyser upp i slumpmässiga mönster efter mörkrets inbrott. Att vandra längs Zadars kaj under sommarmånaderna är inte fy skam, men skulle man tycka att det blir för varmt kan man ta sig till någon av de många stränderna som kantar staden och svalka sig i Adriatiska havets kristallblå vatten. Inne I stadskärnan finns manga historiska monument, som det tvåtusenåriga torget Forum och Sankt Donatuskyrkan som står på avhuggna romerska pelare som vittnar om stadens långa och rika historia.

Hur tar man sig runt i Zadar?

Stadskärnan är rätt kompakt och där går det bra att ta sig runt till fots. Vill man utforska trakten går det regelbundna bussar, men de slutar att gå vid midnatt. Därefter måste man ta taxi.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.