Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Split hamn

 • Split hamn med bil

  Från kroatiska fastlandet är Split lätt att nå via A1 och sedan E71. För att komma in till stan, följ rutt 8 tills ni når Polijicka Cesta och sväng sedan höger in på Kraja Zvonimira. Stanna på Kraja Zvonimira tills det blir Obala Kneza Domagoja, som tar er hela vägen till Split hamn.

 • Split hamn med tåg

  Det finns tågtrafiken från Split till Zagreb (5 till 9 timmar) och Zadar (6 timmar) genom Sibenik.

 • Split hamnadress

  Gat Sv Duje Bb Trajektni Term, HR - 2100 Split, Kroatien

 • Split övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Split färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Split övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Split färjetjänster

Guide till Split

Guide till Split

Split är den största och viktigaste staden i Dalmatien, den administrativa centrumet i Kroatiens Split-Dalmatien län. Staden ligger på en liten halvö på den östra stranden av Adriatiska havet. Även om början av Split är oftast kopplade till byggandet av Diocletianus palats, finns det bevis för att detta område var bebodd som en grekisk koloni ännu tidigare. Diocletianus var en romersk kejsare som regerade mellan år 284 och 305 och var känd för sina reformer och förföljelse av kristna. Han beordrade arbetet av slottet att börja år 293 i beredskap för hans avgång från politiken år 305. Idag är Split en stad där ekonomi bygger främst på handel och turism. Det finns också några gamla industrier som genomgår en välbehövlig väckelse, såsom jordbruk (fiske, oliv, vinproduktion), papper, betong och kemikalier.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.