COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

SNAV

SNAV är ett av de största färjeföretagen i Sydeuropa med tjänster som korsar Adriatiska havet, Medelhavet och Tyrrenska havet.

SNAV länkar Neapel på fastlandet till de många öarna i Neapelbukten med en daglig, året runt service med säsongsövergångar som ansluter Neapel till de fantastiska Eoliska öarna. Ancona Split tjänsten körs under sommarsäsongen från juni till september, som förbinder Italien med de vackraste kusterna och städerna i Kroatien.

I samarbete med Grandi Navi Veloci når SNAV destinationer till Sicilien, Sardinien, Marocko, Spanien och Tunisien.

SNAVs flotta består av flygbåtar, katamaraner och höghastighetsfartyg - alla snabba, säkra, bekväma och redo att överträffa era förväntningar.

Med directferries.se kan ni hitta SNAV titabeller, resor och boka SNAV biljetter. Vi jämnför också SNAV med alternativa rederier.

Alla rutter med SNAV

Omdömen om SNAV

  • "Fräsch hytt lugn kryssning"

    Skön och lugn resa, god mat i restaurangen men färjan var försenad 40 minuter så se till att inte ha en för nära anslutning. Fina och fräscha hytter men dock ingen AC.

    Lӓs mer Läs mindre