Gomo Viaggi
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Gomo Viaggi

Gomo Viaggi är ett italienskt rederi med sin bas i Pesaro och med en filial i Cesenatice på Italiens östkust, som korsar Adriatiska havet till några av Kroatiens öar och kuststäder.

Gomo Viaggi erbjuder några av de snabbaste färjetransporterna i regionen

Och seglar mellan de två länderna på lite mindre än tre timmar.

Bolaget grundades år 2003 och tanken var att erbjuda lokalbefolkningen ett enkelt sätt att nå och semestra på båda sidorna av Adriatiska havet.

Gomo Viaggi har sedan dess fördubblat antalet destinationer och inkluderar nu Cesenatio i Italien och Rovinj, Mali Losinj och Rab i Kroatien.

Rovinj på halvön Istrien är en av de absolut charmigaste kuststäderna, en fiskehamn med kullerstensgränder, härlig atmosfär och högt uppe på en kulle tronar St Eufemiakatedralen. Öarna och skärgårdarna utanför kusten är kända för sina smala gränder, tätbebyggda hus med terrakottatak och vackra kullerstensgator.

Kroatiska kusten är också rik på medeltidshistoria och de natursköna stränderna har gjort det till ett av Europas mest populära semesterorter.

Med directferries.se kan ni hitta Gomo Viaggi titabeller, resor och boka Gomo Viaggi biljetter. Vi jämnför också Gomo Viaggi med alternativa rederier.

Ombord Gomo Viaggi

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.