Bari
Split
Färjor till Kroatien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Bari till Split

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Bari och Split. Sträckan mellan Bari och Split trafikeras av Jadrolinija. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Bari och Split.

Tidtabeller Bari till Split

Färjor mellan Bari och Split avgår vanligtvis från Bari, ca 11:00. Överfarten tar ungefär 9h 49m.

Färjepriser mellan Bari och Split

Priserna på en överfast från Bari till Split varierar oftast mellan 1546kr och 6707kr*. Genomsnittspriset är 3823kr*. De billigaste priserna mellan Bari och Split är ca 787kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2346kr*. Genomsnittspriset för en bil är 4748kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Split och Bari?

Det är ungefär 159.7 miles (257.0km) eller 138.8 sjömil mellan Bari och Split.

Kan jag resa med bil mellan Bari och Split?

Ja, med Jadrolinija kan du resa med bil på sträckan mellan Bari och Split. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Bari och Split.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Bari och Split?

Ja, fotpassagerare kan resa med Jadrolinija mellan Bari och Split.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Bari - Split Sammanfattning av rutt
Land för avresa Italien
Destination Land Kroatien
Antal operatörer 1
Operatörer Jadrolinija
Genomsnittligt pris 3778 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 9h 48m
Snabbaste seglingstid 9h 0m
Första färjan 11:00
Sista färjan 21:00
Avstånd 138 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Bari till Split?

Färjeresan från Bari till Split tar ungefär 10h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Bari - Split?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Bari och Split, dessa är
  • Jadrolinija

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Bari - Split?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Bari - Split, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Bari

Bari är huvudstaden i provinsen Bari i Apuliaregionen vid det adriatiska havet, Italien. Staden är känd för sin hamn och sitt universitet. Några av sevärdheterna i staden är Basilica di San Nicola och Bari katedral. Basicilia di San Nicola grundades 1087 för att kunna ta emot kvarlevorna av Sankt Nicholas som nu vilar under altaret i kryptan. Bari katedral, som är dedikerad till Sankt Sabinus av Canosa började byggas år 1034 och var färdig år 1178 efter att originalbyggnaden förstördes år 1156.

Hamnen i Bari är en av de viktigaste i regionen och är en port mellan Italien och mellanöstern och balkanregionerna. Det finns två olika hamnar i Bari. Nära gamla stan finns den gamla hamnen som används för små båtar och fiskebåtar, och den nya hamnen används för större passagerarfärjor som åker till Grekland och Albanien. Den nya hamnen är modern och har både korttids- och långtidsparkering. Färjorna åker till bl.a. Durres, Kefalonien, Korfu, Patras, Kotor och Dubrovnik. Överfarter till Korfu tar 8 tim och finns bara tillgängliga under sommarmånaderna. Överfarter till Igoumenitsa tar 9,5 tim och är också bara tillgängliga under sommaren.


Guide till Split

Staden Split ligger i centrala Dalmatien på den sydvästra sidan av Kroatien där den har ett unikt läge fronting den fantastiska Adriatiska havets kust. Det är en gammal hamnstad centrerad kring sin massiva romerska Diocletianus palats med sin rikedom av barer, restauranger, kaféer och presentbutiker och är idag ett mycket populärt besöksmål. Tillsammans med sin enorma palats och tillhörande Gamla stan, som är laddade med gamla byggnader och palats är en fantastisk hamn. De omgivande bergiga landskapen ger en skyddad bakgrund till Adriatiska havet och dess rikliga stränder. Även om det inte är något baserat i Split själv är Bacvice Beach bekvämt beläget i närheten och ligger ofta mycket upptagen under sommarsäsongen. Andra närliggande stränder inkluderar Kasjuni Cove i väster Zlatni Rat-stranden på ön Brac och Potocine Beach på Bol Island, en bra plats för vindsurfing dykning och sola. Färjor från stadens hamn avgår till Ancona Pescara Rijeka Korcula Dubrovnik och Mljet.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.