Färja från Mali Losinj till Cesenatico

Mali Losinj Cesenatico-rutten går mellan Kroatien och Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Gomo Viaggi. Färjor avgår upp till 3 gånger vecka med en resetid på ca 4 timmar 45 minuter.

Färjetrafiken på Mali Losinj Cesenatico-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Mali Losinj och Cesenatico

  • Gomo Viaggi
    • 3 avgångar per vecka 4 tim 45 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Mali Losinj Cesenatico

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Mali Losinj

Mali Losinj är en stad och hamn i Primorje-Gorski Kotar län på ön Losinj i västra Kroatien. Staden och omgivningarna är populära bland turister på grund av dess varma klimat, nya hotell och resorts och välskötta stränder. Staden ligger vid foten av en skyddad V-formad hamn på den sydöstra kusten av ön Lošinj, med en sträng av 1900-tals sjökapteners hus som kantar havet i den vackra gamla stan. Även med sommarens turisttumult, behåller denna urgamla stadsel fortfarande sin charm och atmosfär. Alla resort hotell ligger utanför stan, och leder upp från hamnen till Suncana Uvala i söder och Cikat i sydväst. Området började blomstra i slutet 1900-talet, när den rika Wien och Budapest eliten började bygga villor och lyxiga hotell runt Cikat. Några av dessa stora bostäder finns kvar, men de flesta av dagens hotell är moderna och omgivna av tallskog och vackra stränder.

Från stadens hamn avgår färjor till andra destinationer i Kroatien och till Italien, inklusive Venedig.

Guide till Cesenatico

Cesenatico är en hamnstad vid Adriatiska kusten i Italien med en befolkning på cirka 20.000 människor.

Idag är Cesenatico en populär turistort. Det är hem till marina Museum (Museo della Marineria), där historiska fiskebåtar visas i kanalen.