Pula
Venedig
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Pula till Venedig

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 2 avångar i veckan mellan Pula och Venedig. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Kompas & Venezia Lines. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Pula och Venedig.

Tidtabeller Pula till Venedig

Färjor mellan Pula och Venedig avgår vanligtvis från Pula, ca 07:30. Överfarten tar ungefär 3h 30m.

Färjepriser mellan Pula och Venedig

Priserna på en överfast från Pula till Venedig varierar oftast mellan 1096kr och 4655kr*. Genomsnittspriset är 2937kr*. De billigaste priserna mellan Pula och Venedig är ca 921kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2977kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Venedig och Pula?

Det är ungefär 112.8 miles (181.6km) eller 98.1 sjömil mellan Pula och Venedig.

Kan jag resa med bil mellan Pula och Venedig?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Pula och Venedig.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Pula och Venedig?

Ja, fotpassagerare kan resa med Kompas, Venezia Lines mellan Pula och Venedig.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Pula - Venice Sammanfattning av rutt
Land för avresa Kroatien
Destination Land Italien
Antal operatörer 2
Operatörer Kompas & Venezia Lines
Genomsnittligt pris 3011 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 2
Genomsnittlig seglingstid 3h 30m
Första färjan 07:30
Avstånd 98 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Pula till Venedig?

Färjeresan från Pula till Venedig tar ungefär 3h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Pula till Venedig?

Priserna för färjan mellan Pula - Venedig varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 254 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Pula - Venedig?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Pula och Venedig, dessa är
  • Kompas

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Pula - Venedig?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Pula - Venedig, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Pula - Venedig?

Ja, mellan Pula - Venedig kan du resan utan bil med
  • Kompas

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Pula - Venedig?

Ja, du kan resa med bil mellan Pula - Venedig med
  • Kompas

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Pula - Venedig?

Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.

Vad är avståndet från Pula till Venedig?

Det är uppskattningsvis 98 sjömil mellan Pula och Venedig.

Guide till Pula

Pula är en stad i Kroatien och ligger vid södra spetsen av Istrien halvön. Staden ligger på och under sju kullar på den inre delen av en bred klyfta och en naturligt väl skyddad hamn som är öppen mot nordväst med två ingångar: från havet och genom Fažana kanal. Staden är känd för sitt milda klimat, lugna hav och orörda natur. Staden har en lång tradition av vintillverkning, fiske, skeppsbyggnad och turism. Staden är mest känd för sina många bevarade gamla romerska byggnader, den mest kända av dessa är amfiteatern från det 1:a århundradet, som är bland de sex största bevarade romerska arenorna i världen. Två andra anmärkningsvärda och välbevarade antika romerska strukturer är den triumfbåge från 1:a århundradet, Arch av Sergii och det samtida templet av Rom och Augustus, byggt under det 1:a århundradet under regeringstiden av den romerska kejsaren Augustus.

Stadens hamn är livlig under sommaren med färjetrafik som avgår till Venedig, där anslutningar finns till andra italienska destinationer, Rimini, och Kooper och Losinj i Kroatien. I hamnen hittar du en restaurang, växlingskontor, toaletter, duschar och en liten närbutik.


Guide till Venedig

Den italienska staden Venedig är helt enkelt fantastisk och helt unik. Det grundades mer än 1500 år sedan och ligger på 117 olika öar. Venedig är förenade genom en serie av över 150 kanaler, 400 broar och många gamla trottoarer. historiska stadskärnan av Venedig är indelad i sex kvartal (sestieri) - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo och Santa Croce. Alla byggnader i Venedig stöds på slanka ek och furu högar (inlägg) som drivs djupt ner i marken för att skapa en solid grund. Eftersom marken är vattensjuk, utan fritt syre, är pålarna fortsatt starka och inte sönderfallna. Staden är en av de vackraste och mest populära städerna i världen, och är alltid beundrat av många turister som besöker under hela året. Det finns många kända venetianska attraktioner och sevärdheter att se. Bland höjdpunkterna finns Basilica San Marco (Markuskyrkan), en stor kyrka som är en av de mest berömda sevärdheterna i samband med denna stad; Piazza San Marco (Markusplatsen), som ligger i hjärtat av Venedig och kärleks nämns av Napoleon som "finaste salongen i Europa"; Palazzo Ducale (Dogepalatset), ett helt enkelt hisnande palats och ett utmärkt exempel på gotisk arkitektur; och Accademia Gallery med sina underbara mästerverk från den 14: e-talet till den 18: e århundradet av världsberömda artister som Bellini, Giorgione, Rosalba Carriera, Longhi, Picasso, Tintoretto, Tizian, Tiziano, Veronese och många andra.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.