Pula
Venedig
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Pula - Venedig är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Pula till Venedig

Pula Venedig-rutten går mellan Kroatien och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Venezia Lines trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per vecka med en restid på runt 3 timmar 45 minuter när Kompas servicen kör upp till 3 gånger per vecka med en resetid från 3 timmar 30 minuter.

Det finns totalt 6 linjer att välja på vecka om du vill åka Pula Venedig-rutten mellan Kroatien och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Pula till Venedig?

  Färjeresan från Pula till Venedig tar ungefär 3h 37m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Pula till Venedig?

  Priserna för färjan mellan Pula - Venedig varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Pula - Venedig?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Pula och Venedig, dessa är
  • Venezia Lines
  • Kompas
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Pula - Venedig?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Pula - Venedig, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Pula - Venedig?

  Ja, mellan Pula - Venedig kan du resan utan bil med
  • Venezia Lines
  • Kompas
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Pula - Venedig?

  Ja, du kan resa med bil mellan Pula - Venedig med
  • Venezia Lines
  • Kompas
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Pula - Venedig?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Venezia Lines
 • Vad är avståndet från Pula till Venedig?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Pula och Venedig.

Så tycker våra kunder om Färjor från Pula till Venedig

 • "Venezia"

  .

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Enkelt sätt att ta sig över till Italien"

  Vi gjorde en enkelresa från Pula till Venedig. För vår del fungerade det bra. Man får ha med sig egen mat ombord vilket var skönt för mig som reste med barn. Trots att vi inte skulle med på själva rundturen i Venedig så fick vi en genomgång av olika sevärdheter av väldigt kunniga guider när vi var på båten.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa från pula till Venedig "

  Mycket trevlig resa. Hade förväntat mig att vi skulle gå på egenhand i Venedig men överförväntan var det guider med. Ett stort plus.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Pula

Pula är en stad i Kroatien och ligger vid södra spetsen av Istrien halvön. Staden ligger på och under sju kullar på den inre delen av en bred klyfta och en naturligt väl skyddad hamn som är öppen mot nordväst med två ingångar: från havet och genom Fažana kanal. Staden är känd för sitt milda klimat, lugna hav och orörda natur. Staden har en lång tradition av vintillverkning, fiske, skeppsbyggnad och turism. Staden är mest känd för sina många bevarade gamla romerska byggnader, den mest kända av dessa är amfiteatern från det 1:a århundradet, som är bland de sex största bevarade romerska arenorna i världen. Två andra anmärkningsvärda och välbevarade antika romerska strukturer är den triumfbåge från 1:a århundradet, Arch av Sergii och det samtida templet av Rom och Augustus, byggt under det 1:a århundradet under regeringstiden av den romerska kejsaren Augustus.

Stadens hamn är livlig under sommaren med färjetrafik som avgår till Venedig, där anslutningar finns till andra italienska destinationer, Rimini, och Kooper och Losinj i Kroatien. I hamnen hittar du en restaurang, växlingskontor, toaletter, duschar och en liten närbutik.


Guide till Venedig

Den italienska staden Venedig är helt enkelt fantastisk och helt unik. Det grundades mer än 1500 år sedan och ligger på 117 olika öar. Venedig är förenade genom en serie av över 150 kanaler, 400 broar och många gamla trottoarer. historiska stadskärnan av Venedig är indelad i sex kvartal (sestieri) - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo och Santa Croce. Alla byggnader i Venedig stöds på slanka ek och furu högar (inlägg) som drivs djupt ner i marken för att skapa en solid grund. Eftersom marken är vattensjuk, utan fritt syre, är pålarna fortsatt starka och inte sönderfallna. Staden är en av de vackraste och mest populära städerna i världen, och är alltid beundrat av många turister som besöker under hela året. Det finns många kända venetianska attraktioner och sevärdheter att se. Bland höjdpunkterna finns Basilica San Marco (Markuskyrkan), en stor kyrka som är en av de mest berömda sevärdheterna i samband med denna stad; Piazza San Marco (Markusplatsen), som ligger i hjärtat av Venedig och kärleks nämns av Napoleon som "finaste salongen i Europa"; Palazzo Ducale (Dogepalatset), ett helt enkelt hisnande palats och ett utmärkt exempel på gotisk arkitektur; och Accademia Gallery med sina underbara mästerverk från den 14: e-talet till den 18: e århundradet av världsberömda artister som Bellini, Giorgione, Rosalba Carriera, Longhi, Picasso, Tintoretto, Tizian, Tiziano, Veronese och många andra.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.